U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Professioneel en perfectionistisch, maar tegelijk warm en goedlachs.
Bij Immofair werken echte mensen, voor echte mensen.
Rebecca, Roosje en Eline staan alvast te popelen om je te leren kennen.

Welkom bij Immofair!

Team

Rebecca

Bestuurder

Dankzij haar jarenlange ervaring als makelaar weet de creatieve bezielster van Immofair dat de ver- en aankoop van vastgoed vaak intens en emotioneel is. Haar missie? Ervoor zorgen dat je je goed voelt bij je beslissing. Deze rots in de branding neemt je verhaal ten harte, begeleidt je en staat steeds voor je klaar.

rebecca@immofair.be +32 479 815 992

BIV: 506.237

Roosje

Vastgoedbediende

Roosje denkt met haar hart en zoekt mee naar de oplossing voor elk probleem. Ze houdt van structuur en duidelijkheid. Contracten met achterpoortjes en té kleine lettertjes zijn dus niet aan haar besteed. Met veel liefde zet ze de puntjes op de i van Immofair!

roosje@immofair.be +32 470 565 919

Eline

Stagiaire-vastgoedmakelaar

Eline, onze enthousiaste stagiaire-vastgoedmakelaar, begroet iedereen met een glimlach en is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door haar notariële voorkennis is Eline vertrouwd met de juridische aspecten en de complexe regelgeving van de vastgoedwereld. Hierdoor is ze in staat om advies te geven en te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Door haar bereidheid om te leren en haar positieve houding, heeft ze snel veel kennis opgedaan over vastgoed. Eline weet hoe ze de belangen van haar klanten moet behartigen en is altijd op zoek naar manieren om aan hun behoeften te voldoen.

eline@immofair.be +32 472 930 779

517 519

Graag eens kennismaken?
Spring even binnen of neem contact met ons op.

contacteer ons