U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Het klikt vast goed.

Spring gerust eens binnen om kennis te maken!

(Ver)kopen
zonder zorgen!

Immofair is een vastgoedkantoor in Lanaken. We zijn specialist in de ver- of aankoop van huizen, appartementen, bouwgronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Ons werkterrein bevindt zich in de ruime omgeving van Zuid-Oost Limburg.

Als rasechte Limburgers hechten we veel belang aan gastvrijheid én houden we van praten. Maar we zijn eens zo goede luisteraars. We willen je leren kennen en steeds samen met jou overleggen. Op een eerlijke, transparante en realistische manier.

Want de ver- of aankoop van je droomhuis is zoveel leuker zonder zorgen.

Merci, we zien je ook graag!

Massa's respect voor jullie! De manier hoe jullie de verkoop aanpakte was super. Altijd vriendelijk en stonden altijd klaar voor ons te helpen met de nodige zaken. Van dag 1 had ik het volste vertrouwen in jullie dat alles snel ging gaan en dat is dus ook gebeurd. Top team!
Laurens Bamps
Wij hadden Luca hij is vriendelijk en (zeer) enthousiast, hij komt zijn afspraken na en je mag hem altijd contacteren met vragen over het huis.

Wij hebben 1 tip: bij de eerste bezichteging kregen wij een mapje mee van hun immo kantoor met informatie van hun maar niks van het huis, dat was best jammer.

Voor de rest niks op aan te merken ??
Doe zo verder Luca !
Katrien Heymans
Lieve Janice & Immofair team, vanaf het moment dat Janice binnenliep om de bezichtigingen op haar te nemen wist ik dat het goed zat. Altijd een heldere communicatie en ze is me steeds 1 stap voor in denken en snel handelen en ik zie ik haar een heeeeeel gedreven en hardwerkend persoon die echt een talent en neus heeft voor dit vak! Je gaat nog heel ver komen dat weet ik zeker, ik wil jullie erg bedanken hoe we dit hebben kunnen 'afsluiten'. Vandaag het fijne nieuws dat mijn huis verkocht is! Toppers, een heel bijzonder team, ook lieve Rebecca en Luca. Geen tot ziens, wel erg bedankt. 
Pauline Baets
Fijne samenwerking. Deze mensen kennen hun beroep. Het klikte van in het begin. Mijn keuze bleek de juiste te zijn want de woning was binnen drie weken verkocht. Volgen hun zaken nauwgezet op, staan altijd klaar. Er heerst een aangename familiale sfeer waar men zich welkom voelt. Het is een dynamisch fantastisch team. 1 voor 1 echte toppertjes.
Miranda Pani
Met dit mailtje wil ik nog eens benadrukken hoe super tevreden ik ben in het begeleiden van de aankoop van mijn appartement! Normaals hartelijk bedankt Luca! Het doet deugd om in deze weirde tijden gesteund te worden door zo op de hoogte gehouden te worden van de stand van zaken betreffende verslaggeving, mogelijkheden... Jullie zijn erin geslaagd het clichébeeld van de gladde vertegenwoordiger op te heffen integendeel! Mijn dochter Polly en ik zijn jullie ontzettend dankbaar voor de warmte en schitterende service. We kijken er reikhalzend naar uit om van het appartement onze thuis te maken. Respect! Met warme groeten, Tamara & Polly
Tamara Maesen
Zeer aangename bezichtiging gehad met Janice . Het klikte van in het begin. Ik wil vooral jou Janice even bedanken. Wat ben jij een topper in wat je doet! Zo eerlijk en vriendelijk. Fijn dat je ons steeds op de hoogte hield, je was altijd bereikbaar en altijd bereid om te helpen. Je hebt dat op de perfecte manier aangepakt. Nogmaals bedankt!
Elise Kabia
Wat zijn we blij dat we jullie als makelaar gekozen hebben. Het huis was absurd snel verkocht en voor vragen en advies konden we voor, tijdens en na de verkoop altijd bij jullie terecht. Wat een service!! Nogmaals bedankt Rebecca en Roosje!
Jaimi Gerards
Super geholpen door Roosje van Immofair met de koop van mijn 1e huisje!
Joyce Aerdts