Moderne woning met 4 slaapkamers

Verkocht Zutendaal Heiwijkerweg 12
Deze recente woning in open bebouwing ligt in Zutendaal, ook wel het groenste snoepje van Vlaanderen genoemd. Vlot bereikbaar op enkele minuten van de E 314 en kortbij Genk, Maastricht en het Nationaal Park Hoge Kempen.
De woning is gebouwd in 2001 op een volledig omheind perceel van bijna 750 m². Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en open leefruimtes met zicht op de tuin heeft deze woning alles in huis om ruim, comfortabel én energiezuinig te leven.
De inkomhal geeft uit op een open leefruimte, een badkamer, 2 slaapkamers en een apart gastentoilet.
De leefruimte is ingedeeld in een eetkamer, een semi-open keuken en een zithoek met inbouwhaard. De gebogen glaswand laat deze vertrekken baden in zonlicht en biedt toegang tot de zuidgerichte tuin en het zonneterras. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur (vaatwasser, combi-oven, koelkast) en heeft naastgelegen een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogtrommel.
De badkamer op de gelijkvloerse verdieping heeft een ligbad, een inloopdouche en een ... lavabomeubel. Verder zijn er 2 slaapkamers waarvan één is ingericht als bureelruimte.
De eerste verdieping is ingedeeld in 2 slaapkamers en een knusse badkamer met douchecabine, lavabo en toilet. De ruimste slaapkamer van bijna 30 m² heeft een ingebouwde kastenwand. Via de dubbele glasdeur op de 4de slaapkamer kom je terecht op een ruim dakterras met zicht op de achtertuin.
Op zoek naar een moderne vrijstaande woning met alle comfort, veel licht én aan een scherpe prijs? Neem dan snel contact op via 0479/815992 voor een bezichtiging aan uw droomwoning!
Lees meer Verberg