Ruime, energiezuinige gezinswoning op toplocatie

Verkocht Zutendaal Boogstraat 40
Deze charmante gezinswoning is residentieel gelegen te Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen. Het bevindt zich op een royaal perceel van 869 m², aan de rand van het Nationale Park Hoge Kempen.
Winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn vlakbij. Ook Maastricht, Genk, Hasselt en de E314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze woonst van 1997 is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd en voorzien van 26 zonnepanelen.
Er is hier circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:
De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de woonvertrekken. De charmante leefruimte in L-vorm is ingedeeld in een zithoek met eetkamer en semi-open keuken. De kamerbrede glaspartijen zorgen voor maximale lichtinval en verbinden het interieur met de buitenruimte. In de woonkamer staat de massieve speksteenkachel centraal: deze zorgt voor extra warmte en gezelligheid.

In de praktisch ingerichte keuken is er degelijke inbouwapparatuur voorzien (heteluchtoven, magnetron, inductieplaat en vaatwasser). Aansluitend is er een ontbijthoek. Via ... de schuifpuien bereik je het ruime, deels overdekte terras: hier geniet je elk seizoen van de riante, omheinde achtertuin.
Verder zijn er op de benedenverdieping 2 slaapkamers van 16 en 12 m², een landelijk ingerichte badkamer en een praktische berging. In de badkamer is er een hoekbad, een ruime douchecabine en een lavabomeubel.
Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op een 3de en een 4de slaapkamer van elk 25 m². Beide kamers zijn uitgerust met een inloopdressing en geven uit op een 2de badkamer (deze badkamer dient nog te worden ingericht naar eigen smaak en is reeds voorzien van aansluitingen).
Op kelderniveau bevindt zich een technische ruimte, een voorraadkelder en een ruime, inpandige garage van maar liefst 60 m².

Extra troeven:
- Bijzonder geschikt voor grote gezinnen of praktijk aan huis
- Volledig onderkelderd
- Rustig en landelijk gelegen in een geliefde buurt
- 26 zonnepanelen met groenestroomcertificaten!

Op zoek naar een ruime, energiezuinige gezinswoning op een héérlijke locatie aan de rand van het bos? Bel dan vandaag nog 0(032)479/ 815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg