Trendy, energiezuinige nieuwbouwwoning met zonnepanelen

Verkocht Zichen-Zussen-Bolder Visésteenweg 139 A
Deze moderne, half-vrijstaande woning is gebouwd in 2015 op een mooi perceel van 636 m².

De woonst is perfect afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen en heeft àlles in huis om een maximaal wooncomfort te garanderen. Zowel de fotovoltaïsche zonnepanelen, de vloerverwarming en het ventilatiesysteem D zorgen voor een superlaag energiepeil van 32!

De indeling is als volgt:

De inkomhal met ingebouwde kastenwand heeft een apart gastentoilet (ophangmodel) met handwasbakje.
De hal leidt naar een betegelde garage met automatische sectionaalpoort en biedt ruimte voor 2 wagens. Deze is voorzien van een lavabo en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de garage kan je eveneens een ruime (en kurkdroge) kelder bereiken.

Een korte, marmeren trap geeft uit op een leefruimte van 41 m². Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek en een open keuken met kookeiland. De keuken is volledig uitgerust met kwaliteitsvolle inbouwapparatuur waaronder een koelkast met vriesvak; een keramisch kookvuur; een vaatwasser; een ... combi-oven en magnetron. (De plaatsing van de keuken is voorzien voor eind februari). Het kamerbrede raampartij zorgt voor maximale lichtinval en geeft een open zicht op het betegelde terras met tuin en de achterliggende velden.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op een badkamer en 2 ruime slaapkamers van 18 m² en 20 m². De slaapvertrekken zijn voorzien van een degelijke laminaat met parketmotief.
De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche; een toilet; een verlaagd ligbad en een badkamermeubel met lavabo.

Via een open, houten trap naar de 2de verdieping kan je de derde slaapkamer van 21 m² bereiken.

Verder zorgen 15 fotovoltaïsche zonnepanelen voor directe omzetting van zonlicht in elektriciteit. Deze zonnepanelen produceren gemiddeld 3650 kWh/jaar wat resulteert in een bijzonder lage energiefactuur. Er is vloerverwarming voorzien zowel in de leefruimte, de inkomhal met gastentoilet, de nachthal én de badkamer.

Ben jij op zoek naar een perféct afgewerkte, super-energiezuinige woning met alle wooncomfort? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!

Lees meer Verberg