Tof gerenoveerde gezinswoning

Verkocht Zichen-Zussen-Bolder Kerkstraat 8
Deze toffe, gerenoveerde tussenwoning is rustig gelegen in Zichen: een gezellige deelgemeente van Riemst op slechts enkele minuten van de Waalse grens. Zowel scholen, een supermarkt, verschillende buurtwinkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar.
De renovaties zijn uitgevoerd tussen 2009 en 2013. Onder andere de PVC-ramen in dubbele beglazing, een nieuwe gasketel en een volledig geïsoleerd dak zorgen hier voor een aantrekkelijke energiescore!
De indeling is als volgt:
De inkomhal geeft uit op de leefruimtes. Deze is ingedeeld in een zithoek en eetkamer. In de zithoek zorgt de houtkachel voor een aangename sfeer. Via brede schuifraam in de eetkamer heb je een natuurlijke lichtinval en kom je uit op het omsloten terras met een zongerichte achtertuin.
De leefkeuken is voorzien van keukenapparatuur (inbouwoven, keramisch fornuis, dampkap, koelkast). Naastgelegen is er een ruime badkamer met een dubbele lavabo, een douche en een toilet.

Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op een afzonderlijk toilet en 2 ... ruime slaapkamers van 14 m² en 13 m². Eén slaapkamer heeft een praktische inloopdressing.
De ruime zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier zijn recent 4 dakramen geplaatst en ook het vernieuwde dak is geïsoleerd. Deze etage dient verder te worden afgewerkt. Hier kunnen eenvoudig 2 zeer ruime kamers worden gecreëerd. Verder is deze woonst volledig onderkelderd en vochtvrij.
De compacte achtertuin in L-vorm is volledig omheind en toegankelijk via een naastgelegen toegangspoortje (erfdienstbaarheid). Handig voor je fiets, scooter of huisvuil!

Op zoek naar een ruime, betaalbare woning met hedendaags comfort? Bel dan vandaag nog 0472/ 93 07 79 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg