Royale, residentieel gelegen woning op 800 m² met panoramisch zicht 

Verkocht Wilsele René Verbeeckstraat 11
Loop met ons mee door de woning via: https://fb.watch/cnw1AqnqXt/

Deze ruime, vrijstaande gezinswoning bevindt zich in een erg geliefde buurt van Wilsele: een rustige deelgemeente Leuven. Hartje Leuven bevindt zich op slechts enkele minuten afstand en eveneens de kinderopvang, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zijn vlot bereikbaar. Daarnaast bereik je ook de oprit van de E314 binnen een tiental minuten.

Deze vrijstaande gezinswoning bevindt zich op een rustig, oost-georiënteerd perceel en heeft vanuit de achtertuin een panoramisch uitzicht op de weidse omgeving.

In 2009 werd deze woonst uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte van circa 50 m².

Verder is er hier in totaal maar liefst 225 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet bereik je een riante leefruimte met zithoek en aansluitende bureelruimte. Dit bureel is eveneens rechtstreeks toegankelijk via de inkomhal en wordt van de woonvertrekken gescheiden via een schuifdeur: ideaal voor thuiswerk of vrije beroepers!

In het ... nieuwbouwgedeelte werd er een praktische, hoogwaardige keuken geïnstalleerd met degelijke inbouwapparatuur van AEG (koelkast, diepvries, inductiekookplaat, teppanyaki, afwasmachine, oven, magnetron, dampkap en spoelbak). Vanuit het kookeiland met aansluitende eethoek geniet je optimaal van natuurlijk daglicht en een aangenaam tuincontact via de kamerbrede raampartijen.

De zongerichte achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een ruim en aangenaam terras in bankirai. Hier geniet je in alle privacy van een fantastisch vergezicht!

Verder bevindt er zich op de benedenverdieping, vlak naast de keuken, een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De inpandige garage biedt ruimte voor één wagen.

Op de eerste etage geeft de nachthal met nachttoilet uit op drie aangename slaapkamers van 25, 18 en 15 m², een badkamer en een inloopdressing. De slaapkamer van 25 m² is voorzien om eenvoudig opgedeeld te worden in twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel. Er is bovendien nog een heerlijk dakterras aansluitend aan de achterste slaapkamer.

Op kelderniveau is er een kruipkelder.

Extra troeven:

- Zongericht perceel van 800 m² met panoramisch uitzicht
- Drie slaapkamers (mogelijkheid tot 4 of 5 kamers)
- Slechts 10 minuten van hartje Leuven
- Gegeerde, residentiële ligging in Wilsele
- Perfect voor grote gezinnen, zelfstandigen en vrije beroepers!

Benieuwd naar deze charmante woning op toplocatie vlakbij centrum Leuven? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak!
Lees meer Verberg