Charmante, energiezuinige woning met tuin

Verkocht Vlijtingen Mheerstraat 8
Deze gezellige tussenwoonst is rustig gelegen in Vlijtingen (Riemst). Zowel Maastricht, Tongeren, Bilzen als de autosnelweg zijn op een kwartiertje afstand bereikbaar.

Er is een bekoorlijk voortuintje (met parkeerplaats) en de omheinde achtertuin is voorzien van een beklinkerd terras met gazon.

In 2008 en 2009 werd de woning grondig gerenoveerd met behoud van enkele originele elementen. Onder andere het volledige dak, de centrale verwarming, de ramen, het sanitair als de keuken werden vernieuwd. Dit resulteert in een gunstige EPC-score van 170!

De indeling is als volgt:

De ruime inkomhal (met deels authentieke vloertegeltjes) geeft uit op de leefruimte. Deze is ingericht in een salon met tv-hoek en een eetkamer.

De naastgelegen keuken van het merk Bruynzeel is geplaatst in 2008 en is voorzien van degelijke ingebouwde keukenapparatuur (combi-oven, magnetron, frigo met ruim vriesvak en vaatwasser). Het extra-brede gasfornuis met 5 pitten is pas vernieuwd in 2016. Het keukenraam geeft uit op de omheinde achtertuin met ... beklinkerd terras en heeft alle privacy. Van hieruit heb je een mooi zicht op de kerktoren.

Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een apart gastentoilet; een eenvoudige badkamer (met voorziening van wasmachine en droogkast) en een bergruimte.
De achterbouw is ingericht als hobbykamer met achtergelegen stalling.
De woning is deels voorzien van een gewelfde mergelkelder.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop die leidt naar drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche in ligbad; een toilet en een lavabo.
Twee slaapkamers hebben een oppervlakte van 13 m² en de derde is 9 m² groot. Zowel op de kamers als op de overloop ligt de originele plankenvloer. Verder zijn er 2 aparte zolderruimtes voorzien waarvan de grootste zolder (met dakraam) momenteel gebruikt wordt als ruime dressing.

Mogelijkheid voor aankoop onder het verlaagd registratierecht! (5% ipv 10%)

Op zoek naar een energiezuinige, charmante woning met een gezellige tuin? Bel dan vandaag nog naar 0479/ 815 992 voor een bezichtiging ter plaatse!
Lees meer Verberg