Handelspand met appartement op commerciële toplocatie

Verkocht Veldwezelt Kiezelweg 262
Dit handelspand met appartement en privéparking bevindt zich in Veldwezelt, op een absolute toplocatie voor handelsdoeleinden. Van hieruit ben je binnen een kwartier in het bruisende centrum van Maastricht of op de oprit van de E313. Ook omliggende steden zoals Bilzen en Riemst bevinden zich vlakbij. Bovendien bevinden supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich in de nabije omgeving. Het handelspand werd voorheen gebruikt als bankkantoor en frituur.

Gelijkvloers is er een handelspand met circa 170 m² woonoppervlakte en brede vitrine aan de straatzijde. De handelsruimte is opgedeeld in verschillende ruimtes met achteraan een keuken.

De voormalige garage wordt momenteel gebruikt als woonst met privétoegang maar kan perfect weer ingericht worden als garage.

Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid door de ruime parking.

Via een afzonderlijke ingang heb je toegang tot het appartement op de eerste etage met circa 120 m² woonoppervlakte. De inkomhal geeft uit op de keuken met aansluitend de leefruimte. De ... praktische keuken is ingericht met inbouwapparatuur en een ontbijthoek. De L-vormige leefruimte heeft een oppervlakte van 30 m². Verder zijn er drie slaapkamers van 17, 12 en 8 m² en een badkamer. Via een van de slaapkamers heb je toegang tot het zonnige terras aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine. Op de zolderverdieping is er een ruime, geïsoleerde zolder van 95 m². Deze is bereikbaar via een valluik.

Het pand is volledig onderkelderd. Zowel het appartement als het handelsgedeelte hebben via een afzonderlijke trap toegang tot de kelderverdieping.

Extra troeven:

- Uitstekende visibiliteit voor commerciële doeleinden
- Voldoende parkeergelegenheid
- Afzonderlijke ingang voor handel en privé
- Ruim appartement met drie slaapkamers

Wil je graag eens gaan kijken bij dit polyvalente pand? Bel ons dan op 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg