Charmante gezinswoning met aangename tuin

Verkocht Veldwezelt Kruisstraat 12
Deze gezellige woning is gelegen in Veldwezelt; een rustige deelgemeente van Lanaken, op een boogscheut van Maastricht.

Het betreft een halfopen bebouwing met een garage, een charmante binnenkoer met terras en een ruime omheinde tuin op een totale oppervlakte van 5,26 are.

De indeling van het interieur is als volgt:
Op het gelijkvloers een inkomhal met houten trap naar het verdiep. De leefruimte met eiken parketvloer is opgedeeld in een living + eetkamer met een groot raam dat een mooi uitzicht biedt op het charmante terras (betegeld). Verder een keuken met keukenwand en aangrenzend een ruime, gezellige zitplaats met veel lichtinval. De badkamer is uitgerust met een lavabo, een doucheruimte en een toilet met naastgelegen een ruime wasplaats.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met vier ruime slaapkamers met allen een degelijke houten parketvloer. De nachthal geeft via een valluik toegang tot het zolderverdiep. De grote zolder biedt voldoende ruimte voor het creëren van extra kamers.

De woning is deels ... onderkelderd en heeft een recente cv-installatie op stookolie.

De praktische tuin met gazon en stallingen /werkplaats is volledig omheind en tevens toegankelijk via een achterliggend straatje aan het nabijgelegen sportcomplex.

Alle faciliteiten zoals scholen, bakker, buurtwinkel, bushalte en banken zijn terug te vinden in de nabije omgeving.

De woning leent zich ideaal als investering. Tevens geschikt voor een gezin dat op zoek is naar een veilige en comfortabele thuishaven waar de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven!

Mogelijkheid voor aankoop onder het tarief van verlaagde registratierechten!

Lees meer Verberg