Ideale, ruime gezinswoning met alle comfort!

Verkocht Veldwezelt Berenhofstraat 1 2
Deze moderne woning van 1997 is gelegen in een aangenaam wooncomplex te Veldwezelt; een deelgemeente van Lanaken en op slechts 2 kilometer van Maastricht.
Het betreft een energiezuinige woning met 4 slaapkamers waarvan één met terras; een inpandige garage en gezellig tuintje + gemeenschappelijke speelweide.

De indeling is als volgt:
-Kelderverdieping met inpandige garage, bereikbaar via sectionaalpoort; naastgelegen een ruime berging met trap naar gelijkvloers.
-Op het gelijkvloers is er een inkomhall met gastentoilet en vestiairehoek. De woonkamer beslaat 43 m² en is onderverdeeld in een eetkamer en een ruime zithoek. Deze biedt via het kamerbrede schuifraam een mooi zicht op het zuidgericht tuintje met terras en elektrisch zonnescherm. De praktische keuken met ontbijthoek is uitgerust met een gasfornuis, inbouwkoelkast en oven.
-De eerste verdieping is onderverdeeld in 3 slaapkamers met allen een mooie parketvloer, waarvan één met toegang naar zuidgericht privéterras. De badkamer is betegeld en voorzien van een lavabo, ... ligbad, toilet en douchecabine.
-Op de zolderverdieping is er een ruime, vierde slaapkamer, een berging met aansluiting voor wasmachine.
Centrale verwarming op aardgas. Bijdrage gemeenschappelijke kosten: €35 per maand. Mogelijkheid om aan te kopen tegen verlaagd registratierecht!
Kindvriendelijke, gezellige leefomgeving met scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand!
Lees meer Verberg