Degelijke gezinswoning met knusse tuin

Verkocht Veldwezelt 2de Carabinierslaan 51
Deze halfopen bebouwing ligt in Veldwezelt, op een boogscheut van de grens met Maastricht. Scholen, bakker, buurtwinkel en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken.
Deze woning met 3 slaapkamers en een gezellige tuin is gelegen op de hoek van de 2de Carabinierslaan en de Kruisstraat.
Indeling:
Vanuit de inkomhal kom je terecht in een gezellig ingerichte leefruimte met eetkamer. De parketvloer in visgraatmotief is hier de eyecatcher. De leefkeuken beschikt over een groot raam, die je een prettig zicht geeft op de tuin. In het verlengde van de keuken is er een gezellige zithoek ingericht aan de schouw. Via de ruime bijkeuken (met aansluiting wasmachine en droogkast) kun je de tuin en achterliggende stallingen bereiken.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers en een aangename badkamer. De kleinste kamer is momenteel ingericht als dressingroom. De badkamer heeft een toilet, een lavabo en een ligbad met douche. Via een valluik in de nachthal kan je de ruime zolder bereiken. De woning is bovendien deels ... onderkelderd.
Momenteel wordt er verwarmd met een houtkachel (deels oorzaak van de hoge EPC). De ramen zijn allen in pvc met dubbele beglazing. Mogelijkheid voor aankoop onder het verlaagd registratierecht (5% ipv 10%).
Dit huis leent zich ideaal als starterswoning of investeringspand.
Op zoek naar een goed gelegen en degelijke woning voor een betaalbare prijs? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 om een bezoek te brengen!
Lees meer Verberg