Charmante eengezinswoning met studio en ruime paardenweide.

Verkocht Veldwezelt Lindestraat 127
Deze goed onderhouden woning in fermettestijl bevindt zich op een riant perceel van maar liefst 5895 m². Het is gebouwd in 1992 en beschikt over een inpandige garage, 2 slaapkamers, een studio met kitchenette, een zolderkamer én 2 badkamers.
Het centrum van Maastricht is op slechts enkele minuten bereikbaar en ook de verbindingswegen en openbaar vervoer zijn zeer vlot toegankelijk. Eveneens is er op wandelafstand een kleuter- en basisschool, een bakker, een buurtwinkel en kinderopvang.
De indeling van de woning is als volgt:
De inkomhal met vestiairehoek geeft uit op een gastentoilet, inpandige garage, badkamer, één slaapkamer, een woonkamer en een berging.
De leefruimte wordt gekenmerkt door een gezellige houtkachel en een authentieke parketvloer. Deze sluit aan op een ingerichte leefkeuken met ontbijthoek. Van hieruit heb je een mooi uitzicht op de zongerichte achtertuin. Via de keuken kom je terecht in een praktische bergruimte, voorzien van inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Verder is er op de ... benedenverdieping een ruime slaapkamer en een badkamer ingericht met ligbad, lavabomeubel en douche.
De inpandige garage is voorzien van een automatische kantelpoort. Via een afzonderlijke trap in de garage kom je terecht in het aparte studiogedeelte. De studio is ingericht met een eenvoudige kitchenette. In de naastgelegen badkamer is er een toilet, ligbad en lavabo.
Rondom de woning is er een –deels overdekt- terras aangelegd met zicht op de riante achtertuin en een tuinhuisje.
Deze zeer goed onderhouden woning is ook ideaal voor paardenliefhebbers.

Op zoek naar een goed gelegen en degelijke woning op een riant perceel? Bel dan vandaag naar 0479/815992 voor een bezichtiging en laat je bekoren door de charme van deze woonst!
Lees meer Verberg