Comfortabele, energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers

Verkocht Veldwezelt Berenhofstraat 1 2
Deze moderne woning van 1997 is gelegen in een kleinschalig wooncomplex te Veldwezelt (Lanaken) en op een boogscheut van Maastricht. Basis- en kleuterscholen, crèche, winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand!

Het betreft een energiezuinige woning in gesloten bebouwing met 4 slaapkamers, een inpandige garage en een knus, gezellig tuintje + gemeenschappelijke speelweide.

De indeling is als volgt:
- Kelderverdieping met inpandige garage, bereikbaar via een gemeenschappelijke sectionaalpoort. Naastgelegen is er een ruime berging met trap naar gelijkvloers.
- Benedenverdieping: de inkomhall heeft een gastentoilet en vestiairehoek. De ruime woonkamer van 43 m² is onderverdeeld in een eetkamer en een ruime zithoek. Deze biedt via het kamerbrede schuifraam een mooi zicht op het zuidgericht tuintje met aansluitend een betegeld terras met elektrisch zonneluifel. De leefkeuken met ontbijthoek is voorzien van keukenapparatuur (gasfornuis, koelkast, oven en vaatwasser).
- De eerste verdieping is onderverdeeld in 3 slaapkamers ... met parketvloer, waarvan één met toegang naar zuidgericht privé dakterras. De betegelde badkamer is uitgerust met lavabo, ligbad, toilet en douchecabine.
- Op de zolderverdieping is er een ruime, vierde slaapkamer en een berging met aansluiting voor de wasmachine.

De centrale verwarming is op aardgas. Bijdrage gemeenschappelijke kosten (verzekeringen en onderhoud gemeenschappelijke delen): € 25 per maand.
Op zoek naar een leuke thuis met veel ruimte en comfort? Bel dan 0479/815992 voor een kijkje in deze toffe, energiezuinige woning!


Lees meer Verberg