Gerenoveerde, instapklare woning met 4 slaapkamers

Verkocht Veldwezelt Lindestraat 181
Deze ruime, charmante woning is landelijk gelegen in Veldwezelt (Lanaken): een gezellig grensdorp op slechts enkele minuten van Maastricht. Deze woonst in halfopen bebouwing bevindt zich op een mooi perceel van 584 m². Zowel het openbaar vervoer, scholen, kinderopvang, bakker en buurtwinkels zijn op wandelafstand bereikbaar.

Dit huis is perféct onderhouden en heeft 4 slaapkamers; 2 badkamers; een inpandige garage; een bijzonder ruime kelderverdieping en een afzonderlijk garagegebouw met atelier.

Sinds 2000 heeft deze woning een totaalrenovatie ondergaan, waaronder:
- een volledig nieuw dak inclusief dakgebinte;
- nieuwe PVC-ramen in dubbele beglazing met (deels automatische) rolluiken;
- een stijlvol ingerichte leefkeuken;
- aanleg zonneterras, betegelde oprit en tuininrichting.

In de afgelopen jaren is deze voormalige bungalow uitgebreid met een extra ingerichte etage. Mede door de recente dak- en spouwmuurisolatie heeft deze woning een zeer goede energiescore van 167. De elektriciteit is reeds volledig in orde en er ... is drijfkracht aanwezig. Het keuringsattest voor electra wordt afgeleverd zonder opmerkingen (blanco).

De indeling is als volgt:

De ruime inkomhal geeft uit op een afzonderlijke leefkeuken, een woonkamer, een ruime slaapkamer en een badkamer.
De woonkamer wordt gekenmerkt door een mooie lichtinval via de brede raampartijen. Het ingedeeld in een salon en een eetkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een lavabo, een toilet en een douche.

Vanuit de moderne leefkeuken heb je een mooi zicht op de volledig omheinde achtertuin en is er rechtsreeks toegang tot het betegelde zonneterras. Deze stijlvolle keuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiefornuis met dampkap, koelkast, magnetron en oven) en veel bergruimte.
De naastgelegen kamer heeft een oppervlakte van 15 m² en doet momenteel dienst als bureelruimte. Deze kan ook perfect dienen als ruime slaapkamer. Verder is er op deze verdieping nog een extra hobbyruimte die nu ingericht is als berging.

De trap naar de eerste etage geeft uit op een ruime nachthal met een knusse TV-hoek. Verder zijn er hier 3 mooie slaapkamers; een afzonderlijke inloopdressing en een badkamer. Deze betegelde badkamer heeft een ligbad, een toilet en een lavabo.
Via een luik in de nachthal kun je de geïsoleerde zolderruimtes bereiken.

Verder is deze woonst volledig onderkelderd. De kelderverdieping is opgedeeld in verschillende kamers (hier waren voormalige tijdelijke woonvertrekken) en heeft een inpandige garage met een automatische sectionaalpoort). In de wasplaats is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Vanuit de kelder kun je via een automatische smalle sectionaalpoort de volledig omheinde achtertuin bereiken. De tuin is eveneens bereikbaar via de zij-oprit.

In het afzonderlijke garagegebouw (met atelier / tuinberging) is er ruimte voor een tweede wagen. Vanop het recent aangelegd betegeld terras heb je uitzicht op een bijzonder fraai aangelegde tuin en de achterliggende weides. Deze tuin is ingericht met verschillende fruitboompjes en struiken (appels, peren, rode bessen, braambessen, pruimen, frambozen en druiven).

Op zoek naar een ruime, instapklare woning in een landelijke omgeving? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging aan deze comfortabele en perfect onderhouden woonst!
Lees meer Verberg