Toffe, goed onderhouden woning met 5 slaapkamers

Verkocht Veldwezelt Lindestraat 11
Deze bijzonder ruime, karakteristieke woning ligt in Veldwezelt, een leuke deelgemeente van Lanaken. Zowel scholen, supermarkten en buurtwinkels liggen op wandelafstand. Omliggende steden als Maastricht, Bilzen, Genk alsook de autosnelweg kun je van hieruit vlot bereiken.
Deze goed onderhouden woning in halfopen bebouwing ligt op een mooi perceel van 611 m² en biedt maar liefst 207 m² aan bewoonbare oppervlakte!
De indeling is als volgt:
Op de benedenverdieping leidt de inkom met trappenhal naar 2 afzonderlijke woonvertrekken. Het linkergedeelte is ingericht als woonkamer met zithoek en eetkamer. Het rechtergedeelte bestaat uit een eetkamer, een eenvoudig ingerichte keuken en een veranda met zicht op de beklinkerde binnenkoer. Van hieruit heb je toegang naar de oprit met dubbele garage en de achtertuin.
Verder is er op de benedenverdieping een badkamer en een afzonderlijk gastentoilet. Alle ramen op de benedenverdieping zijn voorzien van dubbele beglazing.
Op de eerste etage geeft de trap uit op de nachthal. Van hieruit heb ... je toegang tot 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte tussen 11 m² en 15 m². In één van de slaapkamers is er een keukenhoek geïnstalleerd.
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is er een 5de slaapkamer gecreëerd. Deze woning is gedeeltelijk onderkelderd.
Deze woning is goed onderhouden, doch dient gemoderniseerd te worden.
Troeven van deze topper:
- Centraal gelegen in dorpskern met alle voorzieningen op wandelafstand
- Ideaal voor grote of samengestelde gezinnen
- Ruim en betaalbaar wonen
- Veel ruimte en potentieel
- Mogelijk voor extra korting op registratierechten!
Interesse? Bel dan vandaag nog 0472/93 07 79 voor een kijkje aan deze charmante woonst!

Lees meer Verberg