Ruim en betaalbaar wonen vlakbij Maastricht

Verkocht Veldwezelt Kerkveld 43
Deze statige woning ligt op een zuidoost-gericht perceel van 817 m² in de dorpskern van Veldwezelt (Lanaken).
Hier vind je alles op fietsafstand: zowel buurtwinkels, supermarkten, school én openbaar vervoer. Zelfs hartje Maastricht bevindt zich op slechts 4 km afstand. Ook Lanaken, Bilzen en de E313 zijn vlot bereikbaar.
Deze leuke, te moderniseren woonst biedt jou maar liefst 176 m² woonplezier.

De indeling is als volgt:
De inkomhal geeft uit op een ruime woonkamer en een afzonderlijke leeskamer. Deze leeskamer leent zich ook ideaal als bureel of hobbykamer. De woonkamer van 32 m² is ingedeeld in een eetkamer en knusse zithoek met open haard. Aansluitend bevindt zich een eenvoudig ingerichte leefkeuken. Van hieruit heb je een leuk zicht op het omsloten terras. Verder is er op de benedenverdieping een badkamer (met lavabomeubel en ligbad), een ruime berging en een afzonderlijk toilet.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 4 kamers, waarvan 2 kamers met een oppervlakte van 16 m² en 2 kamers van 9 m².
De ... zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte van 32 m² kan perfect ingericht worden als een extra kamer. Deze woning is deels onderkelderd.
Praktisch alle ramen in het hoofdgebouw zijn PVC met dubbele beglazing en voorzien van rolluiken.

Via de zij-oprit kom je uit op het omsloten terras. Deze geeft toegang naar de garage en de achtertuin. De tuin heeft een moestuintje en is volledig gericht op het zuidoosten. Hier staat een sierlijke notelaar centraal die schaduw biedt tijdens de warme dagen.

Ben jij op zoek naar een degelijke, ruime woning met tuin in een gezinsvriendelijke omgeving? Bel dan vandaag nog voor een kijkje via 0479/815992!
Lees meer Verberg