Stijlvol gerenoveerde, ruime gezinswoning

Verkocht Veldwezelt Bilzerbaan 146
Deze ruime woning in halfopen bebouwing is gebouwd in 1954 en heeft in de afgelopen 4 jaar een stijlvolle totaalrenovatie ondergaan.
Het is gelegen aan de vernieuwde Bilzerbaan op een mooi perceel van 527m² en heeft een perfecte verbinding met zowel Bilzen als Maastricht. Het openbaar vervoer, scholen en winkels zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze moderne woonst beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een veranda, een garage met atelier en heeft een ruime zolderverdieping waar uitbreiding van extra kamers mogelijk is.
Zowel het dak, de elektriciteit, de cv op aardgas alsook het volledige interieur is compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Enkel de massief eiken parketvloer is professioneel verzegeld, alsook de originele houten trap is behouden gebleven.

De indeling is als volgt:
De inkom met trappenhal leidt naar de woonkamer en naastgelegen keuken.
De woonkamer met parketvloer in visgraatmotief heeft een oppervlakte van 36 m² en is voorzien van een ingebouwde gashaard (Flame). Deze ruimte geeft uit op ... de veranda met glazen koepel en een kamerbreed schuifraam dat uitgeeft op de zij-oprit met garage en achtertuin.
De tijdloze keuken is geplaatst in 2017 en functioneel ingericht met degelijke inbouwtoestellen (vaatwasser, magnetron, combi-oven, koelkast, diepvries, inductiefornuis en dampkap).
Verder is er op de benedenverdieping een badkamer / bergruimte voorzien van een douchecabine, een lavabomeubel, een toilet en aansluiting voor wasmachine.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op een badkamer en 3 kamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, een toilet en een lavabomeubel. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 18 m² en 16 m². De 3de kamer van 3,5 m² is ideaal als bureelruimte of linnenkamer.
De zolderverdieping is 42 m² groot en bereikbaar via een vaste trap. Deze zolderruimte is reeds grotendeels geïsoleerd en kan nog makkelijk uitgebreid worden met 2 extra kamers.

Verder is deze woning gedeeltelijk onderkelderd en voorzien van een waterverzachter.

Het naastgelegen perceel bouwgrond is geschikt voor open bebouwing en heeft een oppervlakte van 769 m².

Op zoek naar een modern ingerichte, ruime én energiezuinige woning op een uitstekende locatie? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg