Riante gezinswoning met tijdloos interieur

Verkocht Veldwezelt Sint Antoniussteeg 16
Deze stijlvolle, energiezuinige woning van 1998 bevindt zich in een geliefde, kindvriendelijke omgeving te Veldwezelt. Het ligt op een rustig perceel van 515 m² en heeft vanuit de achtertuin een weids uitzicht over de omgeving.
Het openbaar vervoer, scholen, kinderopvang en buurtwinkels liggen op wandelafstand. Ook heb je een vlotte verbinding naar zowel Bilzen, Riemst, Genk en Tongeren. Zowel hartje Maastricht als het centrum van Lanaken bevinden zich op fietsafstand.
Bij het ontwerp van dit interieur stonden daglicht en contact met de groene omgeving centraal.

Er is circa 255 m² wooncomfort ingedeeld als volgt:
De royale entree met gastentoilet is voorzien van een vestiairehoek. Van hieruit heb je toegang tot de riante woonvertrekken van circa 60 m², ingedeeld in een woonkamer met eetkamer en aansluitend de open keuken.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken bereik je het overdekte terras en de achtertuin.
De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens waaronder een combi-oven, een steamer, een ... koffiemachine en een vaatwasser. Het kookeiland in composiet is hier een echte blikvanger. Er is een inductiefornuis met afzuigkap, een koelkast en een diepvriezer. Naastgelegen bevindt zich een ruime bijkeuken met een extra vaatwasser en aansluitingen voor de wasmachine en de droogkast.
De inpandige garage met automatische sectionaalpoort biedt ruimte voor één wagen. De technische ruimte bevindt zich boven de garage.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer. De master bedroom van 20 m² beschikt over een inloopdressing en is voorzien van airco. De overige twee slaapkamers hebben elk een oppervlakte van 14 m².
In de badkamer staat wellness centraal. Deze is luxueus ingericht met een verwarmde whirlpool met lichttherapie, een inloopdouche, een lavabomeubel met dubbele lavabo en een nachttoilet.

De tweede etage doet dienst als ontspanningsruimte. Hier zijn 2 extra slaapkamers van 18 m² en 16 m² omgevormd in een sportruimte en een gameroom.
In 2016 werd de volledige tuin in een stijlvol nieuw jasje gestoken. Deze werd onderhoudsvriendelijk ingericht met het oog op genot en comfort. Vanuit verschillende gezellige hoekjes kun je eindeloos genieten van rust, zon en privacy!

Extra troeven:
- deels vernieuwd in 2016
- overal rolluiken
- voorzien van een alarmsysteem
- energiezuinig en met alle comfort

Op zoek naar een riante woning met een tijdloos interieur, vlakbij Maastricht? Bel dan vandaag nog 0(032)479815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg