Op te knappen woning vlakbij de grens!

Verkocht Veldwezelt Bilzerbaan 11
Deze ruime, op te knappen woning in halfopen bebouwing ligt aan de vernieuwde Bilzerbaan, op een ruim en zuidgericht perceel van 725 m². Van hieruit heb je een perfecte verbinding met zowel Bilzen als Maastricht. Scholen en winkels zijn vlakbij en het openbaar vervoer vind je vlak voor de deur.

Deze woonst beschikt over circa 192 m² woonplezier met onder andere 5 slaapkamers, een ruime zongerichte tuin en een afzonderlijke garagebox.
In de afgelopen jaren werden reeds enkele renovaties uitgevoerd vb centrale verwarming voor aardgas.
De woning is ingedeeld als volgt:
De inkomhal met trap geeft uit op de leefruimtes. De woonkamer (24 m²) geeft uit op de keuken. Deze is voorzien van ingebouwde keukenapparatuur (vaatwasser, wasmachine, dampkap, gasfornuis en combi-oven).
Verder is er op de benedenverdieping een bescheiden badkamer, een bijkeuken, een gastentoilet en een afzonderlijke kamer van 32 m². Deze ruimte is momenteel ingericht als slaapkamer, maar kan ook perfect dienen als speelkamer of bureel.
Op kelderniveau ... is er een compacte kelderberging.

De nachthal op de eerste verdieping geeft uit op 4 slaapkamers met een oppervlakte tussen 14 m² en 6 m².
Via een vaste trap bereik je de niet-ingerichte zolderverdieping met een oppervlakte van 30 m². Hier creëer je makkelijk nog extra slaapkamers.

De omheinde tuin is volledig gericht naar het zuiden. Aan het hoofdgebouw bevinden zich enkele stallingen en een afzonderlijke garagebox.

Deze woning dient te worden opgeknapt. De woning is momenteel verhuurd.
Op zoek naar een betaalbare, ruime woning vlakbij de grens met Maastricht? Bel dan vandaag nog +3289/390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg