Charmante, op te knappen gezinswoning op perceel van 590 m²

Verkocht Veldwezelt Omstraat 78
Deze halfopen bebouwing van 1962 bevindt zich in Veldwezelt, een gezellige deelgemeente van Lanaken. Met de fiets bevind je je binnen een kwartier in Maastricht maar ook andere omliggende steden zoals Bilzen en Genk en het openbaar vervoer zijn van hieruit vlot te bereiken. Daarnaast zijn er ook supermarkten en scholen in de nabije omgeving.

Er is 165 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je een royale leefruimte van 31 m². Hier vind je enkele authentieke elementen terug zoals een gietijzeren stoof, een schouwmantel en accenten met glas in lood. Naastgelegen bevindt zich een afzonderlijke eetkamer, een te renoveren keuken en een badkamer.

Op de eerste etage zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer die dienst kan doen als dressing of bureauruimte. De niet-ingerichte zolder kan je bereiken via een valluik.

Op kelderniveau is er een praktische opbergkelder.

Achter de woning is er een gezellige binnenkoer met een extra bijgebouw van 60 m² mét verdieping. In de zuidwestelijk ... georiënteerde tuin geniet je de hele dag van de zon. De oprit geeft uit op een garage die geschikt is voor twee wagens.

Extra troeven:

- Centrale, maar rustige ligging
- Gelegen in gezellige dorpskern
- Perceel van 590 m²
- Dubbele garage + bijgebouw
- In te richten naar eigen smaak & budget

Graag een bezoekje aan deze charmante woning? Contacteer ons dan via info@immofair.be of bel 089 390 990!
Lees meer Verberg