Budgetvriendelijke woning op ruim perceel nabij Tongeren

Verkocht Tongeren Waterstraat 24
Deze woning bevindt zich op een ruim perceel in Sluizen, een deelgemeente in het zuidoosten van de gemeente Tongeren. Van hieruit heb je een vlotte verbinding naar de autosnelwegen en omliggende steden. Ook scholen, buurtwinkels en het openbaar vervoer zijn vanaf hier bereikbaar.

Er is circa 265 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal heb je toegang tot de leefruimte. Deze ruimte kan ingedeeld worden in eetgedeelte en zithoek. Tevens is de leefruimte uitgerust met een kachel die functioneert op hout of kolen. Aangrenzend aan deze ruimte is er de gerenoveerde keuken met inbouwapparatuur. De keuken heeft uitzicht op de tuin en biedt doorgang naar de berging en gastentoilet. Aansluitend aan de berging is er een badkamer die is uitgerust met douche, bad, toilet en lavabo.

De nachthal geeft op de eerste verdieping uit op twee slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder, deze is volledig geïsoleerd en is uitgerust met een nieuw gebinte. Deze kan gebruikt worden voor het realiseren van een of ... meerdere slaapkamers.

Op kelderniveau is er een praktische kelderberging. Aan de zijkant van de woning is er een garage aanwezig.

Extra troeven:

- 523 m² grondoppervlakte
- Royale tuin
- Deels gerenoveerd

Wil je graag een kijkje gaan nemen? Laat het ons weten via 089 390 990 of info@immofair.be!
Lees meer Verberg