IN OPTIE: Stijlvolle, ruime woning

Verkocht Tongeren Viséweg 310
Deze vrijstaande woning met 3 slaapkamers is gelegen op een ruim perceel van 1002 m². De achtertuin heeft een uniek panoramisch zicht op de achterliggende velden van Mal (Tongeren).

De woning werd stijlvol gerenoveerd waarbij o.a. de keuken, badkamer, ramen, elektriciteit en centrale verwarming werden vervangen.

Indeling:
De inkomhal leidt je naar een aangename leefruimte met veel lichtinval en een gezellige houtkachel.
De moderne leefkeuken met ontbijthoek is geplaatst in 2014. Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder vaatwasser, combi-oven, inbouwfrigo en inductiefornuis. Verder is er een apart gastentoilet en een doorgang naar de handelsruimte in het bijgebouw. Vanuit de veranda heb je een mooi zicht op de achtertuin en het zonneterras.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan er één momenteel is ingericht als dressingkamer. De vernieuwde badkamer heeft een douche, lavabo en wc. De woning is deels onderkelderd en heeft een ruime zolder.

Het bijgebouw is momenteel ingericht ... als hondenkapsalon. Deze beschikt over een aparte toegang. Verwarming, watertoevoer en elektriciteit zijn hier reeds aanwezig. De handelsruimte is vanwege de gunstige ligging zeer geschikt voor vrije beroepen (kapsalon, atelier, praktijk, kantoor, enz.). Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid.

Op zoek naar een huis met veel ruimte, zowel binnen als buiten? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een afspraak!
Lees meer Verberg