Knusse woning met tuin en 2 terrassen

Verkocht Tongeren Geebroek 80
Deze gezellige woning in halfopen bebouwing ligt aan Geebroek: een rustig zijstraatje van de Hasseltsesteenweg op slechts enkele minuten van het Tongerse centrum.
De ingerichte tuin heeft een ruim beklinkerd terras en een 2de overdekt terras aan het tuinhuis (voorzien van buitenverlichting en elektriciteit).
Indeling:
Via de voordeur betreed je de leefruimte. Deze ruimte beslaat 25 m² en loopt over in de eetkamer met open trap naar de eerste verdieping. De keuken is vernieuwd in 2013 en is uitgerust met een keramische kookplaat, een combi-oven, en een vaatwasser (+ aansluiting voor wasmachine en droogkast). De naastgelegen badkamer heeft een douche, een toilet en lavabo.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op een slaapkamer van 13 m², een 2de kamer van bijna 9 m² en een compacte zolderberging. Een vaste trap leidt naar een extra kamer onder het dak. Deze derde slaapkamer met inbouwkasten heeft een dakraam voor extra daglicht. Het dak is geïsoleerd en vernieuwd in 2013.
Mogelijkheid tot aankoop onder klein ... beschrijf.
Ben jij op zoek naar een knusse, moderne woning met aantrekkelijke tuin? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje aan deze woning!
Lees meer Verberg