Stijlvolle, ruime woning met panoramisch zicht

Verkocht Tongeren Holleweg 18
Deze rustig gelegen, vrijstaande woning (2009) beschikt over 4 slaapkamers, is volledig onderkelderd met inpandige garage en ligt op een mooi perceel van 661m². Vanuit de veranda en achtertuin geniet je van een uniek panoramisch zicht over de stad Tongeren en omgeving.
De woning is gelegen in Vreren, een rustige deelgemeente van Tongeren. In de nabije omgeving is er een winkelcentrum, supermarkt, ijssalon, apotheek, kleuter- en basisschool, etc… Je kunt rekenen op een vlotte verbinding naar de autosnelwegen en openbaar vervoer.

Het hedendaagse, perfect afgewerkte interieur is slechts één van de vele troeven!

Indeling benedenverdieping:
De royale inkomhal met open vide zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Deze leidt naar de badkamer en een afzonderlijk toilet.
Via stijlvolle, melkglazen binnendeuren bereik je de woonvertrekken. Deze zijn ingericht als zithoek en eetkamer en geven uit op een moderne, open keuken met kookeiland (gecombineerd met eettafel).
De keuken beschikt over hoogwaardige keukenapparatuur: magnetron, ... combi-oven, vaatwasser en kookfornuis. Vanuit de keuken heb je een prachtig zicht op de achtertuin en weidse omgeving.
Centraal in de zithoek is er een open haard (hout). Het verlengde van de woonkamer komt uit op de veranda, die voor een mooie lichtinval zorgt door de woonvertrekken. Je geniet hier van een optimale tuinbeleving. Via de schuifpui kan je de (deels overdekte) achtertuin met beklinkerd terras bereiken.

Naast de open leefkeuken is er een ruime, praktische berging/wasplaats. Deze heeft eveneens een toegangsdeur naar de achtertuin. Hier is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. Verder is er een hoogrendementsketel (Viessmann) op aardgas.
De badkamer is ingericht met een ligbad, een douchecabine en een lavabomeubel met dubbele wastafel.

Indeling 1ste verdieping:
De nachthal leidt naar 4 ruime slaapkamers en een aparte dressingroom. 2 kamers hebben een oppervlakte van 14 m²; de derde slaapkamer is 18m² groot en de vierde kamer van 7m² is momenteel ingericht als bureelruimte.
Verder is er nog een praktische, goed geïsoleerde bergzolder.

Kelderverdieping:
Deze woonst is volledig onderkelderd. De inpandige garage met automatische sectionaalpoort is voorzien voor 3 wagens. Verder is er een smeerput en een afzonderlijke kelderruimte.

Troeven van dit pareltje:
- Instapklare, recente woning (2009)
- Tijdloos & perfect afgewerkt interieur met optimaal wooncomfort
- Rustig gelegen met goede bereikbaarheid
- Ruim, praktisch & energiezuinig

Heeft deze stijlvolle woning op een toplocatie jouw interesse gewekt? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor extra info of een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer Verberg