Volledig vernieuwde stadswoning met tuin

Verkocht Tongeren Dijk 45
Deze gezellige rijwoning is in 2009 volledig gerenoveerd. Het ligt op een perceel van 145m² op wandelafstand van het stadscentrum, winkels en scholen.
Deze charmante woonst beschikt over alle moderne comfort zoals dubbele beglazing, geïsoleerd dak, deels automatische rolluiken, een energiezuinige gasketel,…
Vanuit het schuifraam aan het overdekte dakterras heb je een mooi uitzicht op de Basiliek en het stadspark “De Motten”.

Indeling:
- Benedenverdieping:
De inpandige garage is voorzien van een automatische sectionaalpoort.
Via de inkomhal kom je uit op een afzonderlijk gastentoilet en een ingerichte badkamer. In de badkamer is er een dubbele lavabo en een inloopdouche. Aansluitend is er een praktische dressingruimte. De achterliggende berging heeft een aansluiting voor wasmachine en veel kastruimte.
Via de achterdeur kom je uit op een gezellig, volledig omheind stadstuintje met alle privacy. De tuin heeft een betegeld terras en gazon met tuinhuisje. Deze achtertuin is eveneens bereikbaar via een poortje dat uitgeeft op ... een achtergelegen steegje.

- 1ste étage:
De open leefruimte is opgedeeld in een semi-open keuken met ontbijthoek en heeft een knusse zithoek met open zicht op het overdekte dakterras en achtertuin.
De moderne keuken met melkglazen werkblad is voorzien van degelijke ingebouwde keukenapparatuur: een extrabreed vijfpits-gasfornuis met bijhorende bakoven; een dampkap en een vaatwasser.

- Bovenverdieping:
Via een vaste trap kom je terecht op de tweede verdieping. De nachthal met open vide geeft uit op 2 gezellige slaapkamers. Eén van de slaapkamers is voorzien van een ingebouwde kastenwand.

In deze toffe woning staat hout centraal; zowel de gevelbekleding van de achtergevel, de natuurhouten parketvloeren, de centrale haard op hout en het plafond met open houten balkenstructuur geven dit moderne interieur extra warmte en gezelligheid.

Extra troeven van deze woonst:
-Energiezuinige EPC-score van 224
-Elektriciteit is volledig conform.
-Mogelijkheid tot aankoop onder het verlaagd registratierecht.

Interesse? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!

Lees meer Verberg