Ruime, charmante woning met leuke tuin

Verkocht Tongeren Bolleberg 19
Deze charmante, goed onderhouden woning is gelegen in Henis: een gezellige deelgemeente van Tongeren. Het is gebouwd in 1961 op een ruim en zuidgericht perceel van 835 m².

Zowel een basisschool, buurtwinkels en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Eveneens invalswegen zijn makkelijk bereikbaar en het Tongerse centrum is op een boogscheut verwijderd.

Deze ruime woning met 180m² woonoppervlakte heeft 3 slaapkamers; een ruime veranda en is volledig onderkelderd. De woonst is reeds deels gerenoveerd met pvc ramen in dubbele beglazing, een nieuwe verwarmingsketel en de inrit en terras zijn volledig beklinkerd.

De indeling is als volgt:
De ruime inkomhal met trap naar de 1ste verdieping geeft uit op de woonvertrekken. Deze vertrekken hebben een oppervlakte van meer dan 40 m² en is ingedeeld in een eetkamer met gezellige zithoek. Naastgelegen is er een compacte, eenvoudig ingerichte keuken. Vanuit de keuken kun je de veranda bereiken. Van hieruit heb je een open zicht op het terras en geeft eveneens aansluiting naar de ... kelderruimtes.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de drie slaapkamers en de badkamer. De betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabomeubel en toilet. Er zijn 2 royale slaapkamers van 22 m² en 19 m² en een derde knus kamertje van 8 m². Via een valluik in de nachthal kun je de (niet-ingerichte) zolder bereiken.

Enkele troeven van deze woonst:
- ideale tuin waar kids zich naar hartelust kunnen uitleven
- alle ramen in dubbel glas + recente cv-ketel
- betaalbare prijs op een leuke locatie

Op zoek naar een degelijke, betaalbare woning met ruime tuin? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!

Lees meer Verberg