Instapklare, betaalbare woning in kindvriendelijke buurt

Verkocht Tongeren Kolbloemstraat 22
Deze energiezuinige woning ligt op een zuidgericht perceel van 357 m². Het is gelegen in een recente, gezellige wijk van Koninksem (Tongeren). Zowel scholen, buurtwinkels, invalswegen en openbaar vervoer zijn vlakbij.

De woonst is gebouwd in 2009 en heeft met 3 ruime slaapkamers, een inpandige garage, een carport en een zongerichte achtertuin alles in huis voor te wonen in alle ruimte en comfort!

De indeling is als volgt:
De inkomhal heeft een afzonderlijk gastentoilet. De leefruimte van meer dan 40 m² in L-vorm is ingedeeld in een gezellige zithoek en een semi-open ingerichte keuken. De keuken met ontbijthoek is geplaatst door de Keukengalerij te Bilzen. Deze is volledig ingericht met degelijke keukenapparatuur (vaatwasser, combi-oven, magnetron, inbouwkoelkast en inductiefornuis).
Aansluitend is er een praktische berging die uitgeeft op een inpandige garage. De garage is voorzien van lavabo, aansluiting wasmachine en droogkast. Via een luikje kun je de kruipkelder bereiken.
In de leefruimte zorgen de grote schuiframen ... voor een mooie lichtinval. Van hieruit ga je naar het terras aan de zuidgerichte achtertuin met tuinhuis en carport. De tuin is volledig omheind zodat je kan genieten van alle privacy!

1ste étage: de nachthal leidt naar 3 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. De badkamer is betegeld en uitgerust met een toilet, een douche in ligbad en twee wastafels. Eén van de slaapkamers is momenteel ingericht als dressing met op maat gemaakte inbouwkasten. De afmetingen van de slaapkamers bedragen 14 m²,12 m² en 10 m². Via een valluik in de nachthal kun je een compacte bergzolder bereiken.

Op zoek naar een energiezuinige én betaalbare woning in een kindvriendelijke buurt? Bel dan vandaag nog voor een bezichtiging aan deze leuke woning… en klein beschrijf is mogelijk!

Lees meer Verberg