Betaalbaar wonen aan het Tongerse centrum

Verkocht Tongeren Driehoekstraat 4
Deze perfect onderhouden, gezellige woning is rustig gelegen op een boogscheut van het Tongerse centrum. Zowel scholen, supermarkt en andere buurtwinkels en het station zijn op wandelafstand bereikbaar.

Het huis is gebouwd in 1958 op een perceel van 296 m² en is in de afgelopen jaren netjes gerenoveerd. Alle ramen zijn in dubbele beglazing met (deels automatische) rolluiken. Verder is een vernieuwd dak; zijn de spouwmuren geïsoleerd en de muren opnieuw ingevoegd.

De woonst is ingedeeld als volgt:
Via de inkomhal met afzonderlijk gastentoilet kom je terecht in de woonkamer met zithoek. Deze is verbonden met een ruime veranda voorzien van automatisch zonneluifel. De veranda is ingericht als een gezellige leefruimte met aansluitend de keuken. Deze compacte keuken heeft een oven, kookvuur, dampkap en inbouwkoelkast.
Via de grote raampartijen heb je een mooi zicht op het beklinkerd terras en de zongerichte tuin. Verder is er een garage en een apart atelier/ tuinberging voorzien.

De woning is deels onderkelderd en bereikbaar ... via de wasplaats voorzien van extra bergruimte.
1ste étage:
De nachthal geeft uit op 3 slaapkamers met een oppervlakte van 14m², 10m² en 8m². Deze laatste is momenteel ingedeeld als dressingruimte. Verder is er een betegelde badkamer die is uitgerust met een douchecabine en een lavabomeubel.

Zolderverdieping:
Via een uitschuifbare trap kom je terecht op de ingerichte zolderverdieping. Deze kamer heeft een dakraam en is ingericht als bureau met zithoek en is voorzien van een ingebouwde kastenwand.

Ben jij op zoek naar een gezellige, comfortabele woning met leuke tuin en dit vlakbij het Tongerse centrum? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 en geniet nu nog van klein beschrijf (slechts 5% registratierechten)!


Lees meer Verberg