Toffe, betaalbare woning aan Tongerse centrum!

Verkocht Tongeren Pannenovenweg 16
Deze leuke, betaalbare woning is gebouwd in 1950 op een perceel van 92 m² en ligt op wandelafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, ziekenhuis en het treinstation. De PVC-ramen in dubbele beglazing, een recente energiezuinige gasketel en een volledig geïsoleerd dak zorgen hier voor een lage energiescore!

De indeling van de woning is als volgt:
Via de inkomhal kom je terecht in de woonkamer met een gezellige houtkachel. Deze ruimte is ingedeeld in een zithoek en een eetkamer. Het brede schuifraam geeft toegang tot het beklinkerde tuinterras.
Naastgelegen is er een keuken voorzien van oven, keramisch kookfornuis met dampkap en een dubbele lavabo.

Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op 2 slaapkamers; een bergruimte (met aansluiting wasmachine) en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 15 m² en 13 m². In de betegelde badkamer is er een douche in ligbad; een lavabomeubel en een toilet.

Een vaste trap leidt naar de ingerichte zolderverdieping: dit is de derde slaapkamer. Deze netjes afgewerkte ... ruimte is voorzien van voldoende daglicht via 2 dakramen. De woning is eveneens volledig onderkelderd en vochtvrij.
Er is een garage te huur aan € 50,00 per maand.

Ben jij op zoek naar een gezellige, energiezuinige woning met een knusse tuin vlakbij het centrum? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg