Renovatieproject met ruime tuin in binnenstad

Verkocht Tongeren Wijngaardstraat 21
Zin in kopen, creëren en transformeren? Dan is deze geweldige opknapper vast iets voor jou!
Deze herenwoning met heerlijke binnentuin ligt op een zuid-gericht perceel van 253 m² in hartje Tongeren. Zowel de Markt, winkels, restaurants, cafés als het vernieuwde stadspark “De Motten” liggen vlakbij.

De woonst beschikt over circa 171 m² woonoppervlakte en is reeds volledig gestript.
Er zijn reeds nieuwe PVC ramen in dubbele beglazing en ook de daken zijn volledig vernieuwd. Hier vindt je nog enkele authentieke elementen zoals vb de eiken balkenstructuur en de originele vloertegeltjes. Wat direct opvalt, is de hoeveelheid daglicht op elke etage.

De benedenverdieping heeft een oppervlakte van circa 80 m². Er is hier extra licht en ruimte gecreëerd door het verbinden van het hoofdgebouw met de achterbouw. Het plaatsen van nieuwe ramen in de achtergevel en lichtkoepels in het platte dak zorgt voor een ruimtelijke beleving.

De 1ste etage heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m². Hier kunnen makkelijk 4 kamers gecreëerd worden. Via ... een vaste trap bereik je de zolderverdieping van 41 m². De recent geplaatste dakramen zorgen voor een weids uitzicht.
In de omheinde binnentuin kun je de hele dag genieten van de zon. Het zijpoortje aan het tuinhuis komt uit op een achterliggende steegje dat uitgeeft op de Wijngaardstraat. Erg praktisch voor zowel het huisvuil als het stallen van fietsen!

Begint het al te kriebelen en wens je graag een kijkje ter plaatse? Bel dan (0032)479/815992 voor een bezichtiging aan deze inspirerende herenwoning!
Lees meer Verberg