Betaalbare gezinswoning vlakbij de stad!

Verkocht Tongeren Verbindingsstraat 23
Deze gezellige gezinswoning ligt rustig aan het Sint-Jozefplein, op wandelafstand van het Tongerse centrum. Zowel scholen, supermarkten, buurtwinkels en het treinstation zijn op wandelafstand bereikbaar.

Deze hoekwoning met afzonderlijk garagegebouw ligt op een zongericht perceel van 314 m² . Het is de afgelopen jaren degelijk gerenoveerd met o.a. nieuwe ramen met rolluiken, een verwarmingsketel op aardgas en een moderne, comfortabele badkamer.

Er is circa 105 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:
De inkomhal met afzonderlijk toilet leidt naar een gezellige leefruimte met knusse TV-hoek. Hier zorgen de ramen voor een aangename lichtinval en een fijne verbinding met de omliggende tuin.

Naastgelegen bevindt zich een ruime leefkeuken met eetkamer. Deze is voorzien van keukenapparatuur (oven, gasfornuis met dampkap en koelkast) en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vanuit de keuken kun je perfect het terras met tuin en de garage bereiken.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 kamers en een ... moderne badkamer. De twee ruimste kamers zijn ingericht als slaapkamer en de derde kamer is ideaal voor een bureel of dressing. De recent vernieuwde badkamer is comfortabel ingericht met een inloopdouche, een lavabomeubel en een handdoekradiator.
Via een zolderluik kom je terecht op een ingerichte zolderverdieping met een oppervlakte van 17 m². Het dakraam zorgt hier voor natuurlijke lichtinval. Door het creëren van een vaste trap naar de tweede verdieping kan deze ruimte perfect dienen als volwaardige derde slaapkamer. Verder is er een compacte kelderberging voorzien.

De onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin heeft een beklinkerd terras en is volledig omheind.
Naastgelegen is er een garage van 22 m² met extra ruimte voor wagen, fiets en tuingerief. Het garagegebouw is ruim en netjes betegeld. Perfect voor de wagen, fietsen en tuinmeubilair.

Extra troeven:
- op wandelafstand van het Tongerse centrum
- keuring electra conform huidige wetgeving
- energiezuinig met geïsoleerde spouwmuren en recente cv-ketel
- betaalbaar én instapklaar !

Interesse voor deze leuke woonst? Bel dan vandaag nog (0032)479/815992 voor meer info!


Lees meer Verberg