Betaalbaar wonen vlakbij centrum

Verkocht Tongeren Maastrichtersteenweg 104
Deze ruime, te renoveren gezinswoning bevindt zich op wandelafstand van het Tongerse stadscentrum, vlakbij het treinstation en een lagere school. Eveneens het ziekenhuis en de oprit E313 en E314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze half-vrijstaande woning heeft 3 slaapkamers en een zolderverdieping. Het ligt op een ruim, zongericht perceel van 559 m².

Er is 123 m² woonoppervlakte dat is ingedeeld als volgt:
De inkomhal met afzonderlijk gastentoilet leidt naar de leefruimtes. De woonkamer van 28 m² is ingedeeld in een eetkamer en zithoek, voorzien van 2 schouwen met gaskachel. Vanuit de zithoek heb je zicht op de achtertuin.
Naastgelegen bevindt zich een eenvoudig ingerichte keuken met bijkeuken. De terrasdeur leidt naar de diepe achtertuin met gazon en moestuintje. Aansluitend op het hoofdgebouw is er een atelier met werkplaats en stalling. De achtertuin is eveneens bereikbaar via een zijpoortje aan de straatkant. Handig voor de container en de (brom-)fiets!

Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers ... en een modern ingerichte badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 14 m², 13 m² en 6 m². De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een lavabomeubel.
Een vaste trap geeft toegang naar een ruime zolderverdieping met een oppervlakte van 33 m². Perfect om extra woonruimte te creëren naar eigen smaak en behoefte. Verder is er nog een praktische kelder van 22 m².

Extra troeven:
- gunstig gelegen met alle voorzieningen op wandelafstand
- te renoveren naar eigen smaak en budget
- ideaal voor handige Harry’s of als investering

Interesse? Bel dan vandaag nog (0032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg