Charmante karakterwoning in landelijke omgeving

Verkocht Tongeren Rechtstraat 24
Deze gezellige gezinswoning bevindt zich in Rutten, een geliefde deelgemeente van Tongeren. Het stadscentrum en het winkelcentrum T-forum ligt op enkele autominuten. Ook Luik is van hieruit vlot bereikbaar.

Deze charmante woning heeft 5 slaapkamers, een inpandige garage en een royale zolderverdieping. Het ligt op een perceel van 182 m².

Deze jaren ’30-woonst werd sinds 2005 stijlvol gerenoveerd en heeft de afgelopen jaren een opfrisbeurt gekregen. Onder andere de keuken, het sanitair en de electra werden vernieuwd.

Er is circa 218 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De zijgevel geeft toegang tot de inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek. Van hieruit kun je de inpandige garage en de woonvertrekken bereiken.
In de keuken is er degelijke inbouwapparatuur voorzien (heteluchtoven, keramisch fornuis, magnetron en vaatwasser) en het werkblad is afgewerkt in graniet.
Aansluitend bevindt zich een leefruimte van 31 m² met centraal een massieve speksteenkachel van Tulikivi. Deze kachel op hout zorgt voor een aangename ... warmte, de hele dag door!
De ruime badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, een inloopdouche, een ligbad en een inbouwkast met spiegelwand.

Via de originele trap kun je de eerste etage met 5 gezellig ingerichte slaapkamers en een nachttoilet bereiken. De oppervlakte van deze kamers varieert tussen 20 m² en 8 m².
In de nachthal geeft een vaste trap uit op de zolderverdieping. De zolder is niet ingericht maar hier kunnen makkelijk enkele kamers worden gecreëerd.

Er is geen tuin horende bij deze woonst, maar wel een compacte buitenruimte.

Extra troeven:


- originele gewelfde kelder van 37 m²

- inpandige garage met wasplaats van 25 m²

- gelegen in een geliefde en rustige omgeving

- op enkele minuten van het Tongerse centrum

- Ideaal voor grote gezinnen of als investering



Interesse voor deze leuke woonst? Bel dan vandaag nog 089/390 990voor meer info!
Lees meer Verberg