Gerenoveerde instapklare woning nabij centrum Tongeren

Verkocht Tongeren Maastrichtersteenweg 157
Deze charmante, gerenoveerde woning bevindt zich op wandelafstand van het Tongerse stadscentrum, vlakbij het treinstation. De oprit van de E314 en E313 zijn vlot bereikbaar maar ook scholen en supermarkten liggen vlakbij. De goede bereikbaarheid & de rustige tuin maken van deze locatie de ideale plek om te wonen!

De woning werd recent gerenoveerd: zo werd er steentapijt gelegd en werd het interieur vernieuwd. Bovendien werden er in 2021 nieuwe, geluidsisolerende ramen geplaatst van de beste kwaliteit!

Er is circa 110 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op een leefruimte van circa 30 m² met een gezellige zit- en eethoek. Aansluitend bevindt zich een praktische keuken met knusse ontbijthoek. De keuken is ingericht met degelijke inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, een oven (Siemens) en een koelkast met vriesvak (Haier). Naastgelegen is er een compacte badkamer met een lavabomeubel, toilet en douche.

Via de keuken bereik je de veranda die uitgeeft op de zongerichte tuin. De royale ... veranda is de ideale plaats om te genieten van de rust! In de onderhoudsvriendelijke tuin is er een overdekt terras, een terras achteraan in de tuin en een tuinhuis dat perfect is voor het opbergen van tuinmateriaal.

Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers van circa 15 m². De niet-ingerichte zolderverdieping biedt veel potentieel voor het creëren van extra kamers.

Qua bergruimte is hier geen gebrek: op kelderniveau bevindt zich een praktische kelderruimte en verder is er nog een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Extra troeven:

- Gerenoveerd & instapklaar
- Zuidgerichte tuin en knusse veranda
- Gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum
- Achtertuin via zijpaadje bereikbaar: handig voor (brom-)fiets en huisvuil!

Geïnteresseerd? Bel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg