Royale gezinswoning met atelier en garage vlakbij centrum

Verkocht Tongeren Maastrichtersteenweg 118
Loop met ons mee door de woning via https://fb.watch/cld_ivja7f/

Dit voormalig handelshuis bevindt zich in Tongeren, op wandelafstand van het centrum en het treinstation. Deze centrale locatie zorgt ervoor dat zowel het AZ Vesalius als supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich vlakbij bevinden. Bovendien bereik je binnen 5 minuutjes de oprit E313.

Er is hier maar liefst 275 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op een moderne, royale leefruimte bestaande uit een eet-, bureau- en zithoek met centraal een knusse open haard. In de lichtrijke eethoek in de veranda heb je een mooi zicht op de gezellig ingerichte stadstuin. Deze vertrekken zijn voorzien van een stijlvolle parketvloer. Naastgelegen bevindt zich een leefkeuken met inbouwapparatuur (koelkast, kookplaat, afwasmachine, dampkap, oven, spoelbak) en een ontbijthoek.

De zijdeur aan de Sint-Antoniusstraat geeft toegang tot een 2de inkomhal: deze is voorzien van een gastentoilet en een vestiairehoek.

De eerste etage is bereikbaar via ... een lift. Er zijn hier twee slaapkamers van 22 en 15 m² met elk een eigen badkamer. Verder is er op deze etage een gezellig ingerichte bureauruimte van 15 m² (ook ideaal als extra slaapkamer). De vierde kamer van 15 m² is ingericht als ruime wasplaats/berging en voorzien van een aansluiting van wasmachine en droogkast. Dit vertrek is eveneens bereikbaar via een buitentrap.

In de nachthal (met nachttoilet) is er een vaste trap die toegang geeft naar de tweede etage. Hier zijn er nog eens twee slaapkamers van 15 m² en een extra ingerichte zolderruimte van 25 m². Er is bovendien de mogelijkheid om een derde badkamer in te richten.

De ruime inpandige garage is toegankelijk via een extra hoge automatische sectionaalpoort: ideaal voor een ruime (bestel-)wagen!

Op kelderniveau zijn er verschillende praktische kelderbergings beschikbaar.

De romantisch ingerichte stadstuin biedt alle privacy en is erg onderhoudsvriendelijk ingericht.

Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 143 m² op de benedenverdieping en de bovenverdieping bestaat uit 56 m² stockage. Dit bijgebouw was destijds ingericht als bureelruimte.

Er is een mogelijkheid om het achtergelegen garagegebouw apart aan de kopen.

Extra troeven:

- Ideaal voor zelfstandigen en vrije beroepers.
- Perfect voor grote gezinnen (mogelijkheid tot kangoeroewonen)
- Vlakbij hartje Tongeren
- Vijf slaapkamers
- Ruim atelier

Interesse in deze bijzondere stadswoning met multifunctionele doeleinden? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer info!
Lees meer Verberg