Luxueuze, energiezuinige woning in residentiële woonwijk

Verkocht Tongeren Mantelstraat 9
Vlieg met ons mee door dit pareltje via https://fb.watch/goJQJFUNJY/.

Deze instapklare, moderne woning bevindt zich op een perceel van 871 m² in Tongeren, op een steenworp afstand van het historische stadscentrum. Hierdoor bevinden scholen, kinderopvang, supermarkten en het openbaar vervoer zich vlakbij. Van hieruit zijn ook omliggende steden zoals Hasselt, Genk en Maastricht en de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet bereik je de royale, lichtrijke leefruimte. Hier bevindt zich een ruime, open leefkeuken met eiland en hoogwaardige inbouwapparatuur van Miele (afwasmachine, dubbele spoelbak, oven, inductiekookplaat, dampkap). Aansluitend is er een gezellige eet- en zithoek, voorzien van een luxueuze gashaard van 2017. Door de grote raampartijen geniet je hier de hele dag door van natuurlijk daglicht en een bijzonder aangenaam tuingevoel.

De perfect onderhouden tuin is voorzien van een verwarmd zwembad van 2020 en twee zonnige terrassen ... waarvan een overdekt. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en uitgerust met een poolhouse.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op drie ruime slaapkamers, een afzonderlijk nachttoilet en een moderne badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. De masterbedroom is uitgerust met een inloopdressing.

De woning is volledig onderkelderd.

Extra troeven:

- Inpandige garage
- Prachtige tuin met zwembad
- 21 zonnepanelen
- Gelegen is een residentiële omgeving
- Drie ruime slaapkamers

Ook verliefd geworden op deze energiezuinige woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg