Herenhuis met handelsruimte en appartement in centrum Tongeren

Verkocht Tongeren Leopoldwal 78
Deze handelsruimte met appartement is gelegen op een perceel van 230 m² op een centrale locatie in Tongeren, op wandelafstand van de grote markt met haar gezellige terrasjes, winkels en restaurants. Het openbaar vervoer bevindt zich voor de deur en je bevindt je op enkele minuten van het treinstation. Ook scholen en supermarkten bevinden zich vlakbij.

Via de gemeenschappelijke inkomhal heb je toegang tot zowel de handelsruimte als het appartement. De handelsruimte bestaat uit de volledige benedenverdieping en is opgedeeld in verschillende ruimtes met vooraan een etalage. Het handelspand is circa 100 m² groot en is voorzien van een kleine wasplaats. Achter het pand is er een stadstuin die mits het nodige onderhoud omgetoverd kan worden tot een gezellige zitplaats.

Op de eerste verdieping bevindt zich het privégedeelte. Dit is opgedeeld in een leefruimte, een badkamer met bad-douchecombinatie en toilet en een splinternieuwe, hoogwaardige keuken met inbouwapparatuur. Op de tweede etage zijn er drie ruime slaapkamers.

Aangezien ... er afzonderlijke meters zijn voor de nutsvoorzieningen, is dit pand ook perfect als investering. Het is bovendien ook mogelijk om de handelsruimte in te richten als woonruimte. Hier zijn reeds alle voorzieningen aanwezig.

Aan de overzijde van het pand is er voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is er veel passage, ideaal voor de visibiliteit van een handelszaak!

Het pand is volledig onderkelderd.

Extra troeven:

- Perfect voor de combinatie van wonen & werken
- Nieuw geïnstalleerde keuken in woongedeelte
- Perceel van 230 m² met gezellige stadstuin
- Ideale visibiliteit voor een handelszaak
- Voldoende parkeergelegenheid

Benieuwd naar dit multifunctionele pand? Bel dan snel 089390990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg