Royale villa met zwembad en extra woonruimte op 3070 m²

Verkocht Sint-Truiden Borgwormsesteenweg 102
Deze bijzondere, ruime villa ligt in Aalst: een charmant dorpje te Sint-Truiden en slechts op enkele kilometers van het gezellige stadscentrum. Zowel Luik en andere omliggende steden zijn van hieruit vlot bereikbaar. Daarnaast bevinden scholen, supermarkten, het openbaar vervoer en het Sint-Trudo ziekenhuis zich in de nabije omgeving.

Deze woonst bevindt zich op een riant en zongericht perceel van maar liefst 3070 m². Vanuit de achtertuin heb je een panoramisch zicht op de achtergelegen velden. De villa dateert van 1996 en beschikt over maar liefst 340 m² woonplezier. Het is volledig gelijkvloers ingericht en heeft een extra woonentiteit op de 1ste etage.

De indeling is als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een royale leefruimte van 38 m² met centraal een inbouwhaard op hout. Naastgelegen bevindt zich een semi-open keuken: deze is voorzien van keukenapparatuur (vaatwasser, koelkast, oven, fornuis) en een knusse ontbijthoek.
Verder zijn er op de benedenverdieping 3 ruime slaapkamers met telkens een oppervlakte ... van 12m², waarvan één slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand. De badkamer beschikt over een dubbel lavabomeubel, een douchecabine, een ligbad en een toilet. Verder is er op de benedenverdieping een inpandige garage met een automatische sectionaalpoort (geschikt voor 2 wagens) en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.
De bovenverdieping is volledig ingericht als afzonderlijke woonentiteit: hier bevindt zich een riante leefruimte met cinemahoek en bar, een keuken en een badkamer (lavabo, ligbad en toilet). De torenkamer is ideaal geschikt als charmante slaapkamer of bureelruimte.
In de achtertuin is er een ingebouwd zwembad verstopt onder een uitschuifbaar bankirai terras.
Het luxe poolhouse is ingericht als wellnessruimte met stoomcabine en lavabomeubel. Aansluitend is er een overdekt terras.

Extra troeven:
- 2 badkamers, 2 keukens en 4 slaapkamers
- Riant, volledig omheind perceel met beklinkerde oprit
- Landelijk gelegen met panoramisch uitzicht op akkers
- Ideaal als kangoeroewoning
- Perfect geschikt voor grote gezinnen of vrije beroepers met praktijk aan huis. Deze woonst dient deels opgefrist/gerenoveerd te worden.

Op zoek naar een tijdloze woning met een mooie lichtinval en bijzonder veel ruimte, zowel binnen als buiten? Neem dan vandaag nog contact op via 089/390990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg