Idyllische vakantiewoning in het groen op 2352 m²

Verkocht Sint-Huibrechts-Hern Nachtegaalstraat 91
Deze idyllische woning ligt verscholen in Schabos (Hoeselt) op een ruim omsloten perceel van meer dan 23 are. Het domein is bereikbaar via een brede, beklinkerde oprijlaan en heeft een tuin met verschillende terrassen.

De deels zichtbare balkenstructuur en de rustieke terracotta-tegeltjes geven aan deze woning een warme en rustieke toets. Het is de laatste jaren gerenoveerd met o.a. een nieuw dak en een verwarmingsketel.

De indeling is als volgt:
De ruime, ingerichte leefkeuken met ontbijthoek biedt een open zicht op het omliggende landschap. De badkamer heeft een ligbad, een lavabo en een toilet. De naastliggende leefruimte is ingedeeld in een eetkamer met knusse zithoek en centraal een pelletkachel. Van hieruit kun je het overdekte terras bereiken dat een mooi zicht biedt op de groene omgeving. Verder heeft deze bungalow 3 knusse slaapkamers en een inpandige garage. Via de garage kom je terecht op een ruime bergzolder.
De centrale verwarming werkt op propaangas met een verwarmingsketel van 2004.

Op zoek naar een ... idyllische vakantiewoning in het groen met alle privacy en comfort? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje in deze rustieke woning!
Lees meer Verberg