Moderne woning met alle comfort!

Verkocht Rosmeer Diepestraat 5
Deze moderne, energiezuinige woning is gebouwd in 2003 op een mooi perceel van 570 m² Deze woning in halfopen bebouwing ligt in Rosmeer: een landelijke deelgemeente van het bruisende Bilzen. Zowel de E313 als het centrum van Bilzen en omliggende steden zijn vlot bereikbaar.

De indeling is als volgt:

Vanuit de ruime inkomhal met gastentoilet kom je terecht in de woonvertrekken. De glazen wand scheidt de leefruimte van de semi-open keuken en geeft zo het strakke interieur een speelse toets.

De praktische keuken met een werkblad in matte graniet is voorzien van ingebouwde keukenapparatuur (vaatwasser, combi-oven, kookvuur met dampkap en koelkast). Naastgelegen is er een praktische berging.

De leefruimte van 37 m² is ingedeeld in een eetkamer en een knusse zithoek. Hier geven de grote raampartijen met schuifraam een open zicht op de zongerichte achtertuin. Deze minimalistisch ingerichte en onderhoudsvriendelijke tuin is zuid-west georiënteerd. De omheinde achtertuin is quasi volledig betegeld en ingericht met twee strakke ... koivijvers met stroming en een tuinhuis. Er bestaat de mogelijkheid om deze koivijvers om te vormen naar zwembad.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 16 m², 14 m² en 12 m². De grootste slaapkamer is voorzien van een inloopdressing. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, lavabo, nachttoilet en een douchecabine.
Via een valluik kun je de geïsoleerde zolderverdieping bereiken.
De volledig betegelde kelderverdieping is ingedeeld in verschillende, proper afgewerkte kelderruimtes en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Voor zelfstandigen/ vrije beroepers is er een mogelijkheid om hier een praktijkruimte in te richten.
Eveneens zijn er inbegrepen in de vraagprijs 22 zonnepanelen met groene stroomcertificaten (tot 2029).

Ben jij op zoek naar een moderne en energiezuinige woning met alle comfort? Bel dan vandaag nog naar 0472/ 93 07 79 voor een bezichtiging ter plaatse!





Lees meer Verberg