Budgetvriendelijke dubbelwoonst in Riemst

€ 179 000 Riemst Kerkstraat 14
Deze woning is gunstig gelegen in Zichen, een deelgemeente van Riemst. Van hieruit ben je vlakbij Maastricht, Tongeren en Bilzen. Met de E313 op enkele minuten afstand is dit de ideale uitvalsbasis voor woon-werkverkeer.

Het pand is officieel ingedeeld als handelshuis met woonst. Afgelopen jaren werd het pand opgesplitst in 1 appartement en een duplex appartement. De woonoppervlakte bedraagt ca. 188 m².

Het gelijkvloerse appartement is ingedeeld als volgt:
De inkomhal biedt doorgang naar de kelder. Zodra u doorloopt komt u terecht in de ruime woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, vervolgens loopt u door naar de badkamer. Overigens bevindt zich aansluitend de slaapkamer.

Het duplex appartement is opgedeeld als volgt:
Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer. Tevens geeft de nachthal uit op het woongedeelte met uitzicht op de tuin. Aansluitend op de woonkamer is een ruime keuken met eethoek. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een technische ruimte. De technische ruimte ... geeft mogelijkheden tot het plaatsen van een wasmachine en een droogkast.

Extra troeven:
1. Gelegen op 20 minuutjes van Maastricht
2. Budgetvriendelijk

Benieuwd naar deze woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg