Polyvalent handelspand met woonst vlakbij de Nederlandse grens

€ 349 000 Riemst Maastrichtersteenweg 248
Dit pand is gelegen in Vroenhoven, vlakbij de Nederlandse grens. Vanwege de ligging aan de gewestweg N79, is het centrum van Maastricht slechts 10 minuten verwijderd. Ook omliggende steden zoals Tongeren en Bilzen zijn vlot bereikbaar. Tevens heb je een vlotte verbinding naar de autosnelwegen. Ook scholen, buurtwinkels en het openbaar vervoer bevinden zich vlakbij.

De woonoppervlakte van het gebouw bedraagt 265 m² en de indeling van het pand is als volgt:

Het voormalig restaurant op het gelijkvloers was tientallen jaren lang een succesvol bedrijf. Het restaurant is uitgerust met een professionele keuken, ruime bar, sanitaire voorzieningen en een voorraadruimte inclusief twee koelcellen. Aan de achterzijde bevindt zich een kantoorruimte die uitgeeft op de achtertuin met terras. Zowel aan de voor- als de achterzijde is er een terras voorzien. Tevens zijn er drie privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

Op de kelderverdieping bevindt zich een ruime wijnkelder met een extra voorraadkelder.

Via de hal naar het ... privégedeelte bereik je een riante woonkamer die is ingericht als eet- en zitgedeelte. Verder is op deze verdieping ook een badkamer die is uitgerust met dubbele lavabo, bad, douche en wc. Daarnaast is deze verdieping voorzien van een compleet uitgeruste keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een terras. De nachthal leidt je vervolgens naar 3 royale slaapkamers.

De woning is in degelijke staat en kan dienen voor meerdere soorten uitbating. Tevens is het pand om te vormen tot gezinswoning of eventueel meerdere wooneenheden mits de vergunningen hieromtrent aan te vragen.

Troeven:
- Terras aan zowel voor- als achterzijde
- Ruime woning met 3 slaapkamers
- 3 privé parkeerplaatsen
- Toegang achterom
- Gelegen op slechts 10 mintuutjes van centrum Maastricht

Benieuwd naar deze woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg