Charmante gezinswoning met 4 slaapkamers, garage en omheinde tuin

Verkocht Riemst Op de Dries 29
Deze karakteristieke, deels gerenoveerde woning is rustig gelegen in Zichen-Zussen-Bolder: een gezellige deelgemeente van Riemst, op slechts enkele minuten van de Waalse grens. Een school, buurtwinkels, supermarkt en openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar.
De woonst is gelegen op een mooi perceel van 650 m² en heeft een volledig omheinde achtertuin.
Indeling:
De entree met trappenhal geeft uit op een royale leefruimte van bijna 40 m². Deze ruimte met eiken plankenvloer is ingericht in een zithoek en eetkamer. De grote ramen hier bieden een mooi zicht op de volledig aangelegde, omheinde tuin.
Aansluitend is de ruime leefkeuken met eethoek voorzien van een ingebouwde vaatwasser en een kleine koelkast. Het vrijstaand fornuis heeft een ingebouwde oven en een keramisch kookvuur met bijpassende dampkap.
Verder is er een betegelde badkamer (met lavabo, douche, ligbad en aansluiting voor wasmachine) en een afzonderlijke bergruimte. De inpandige garage biedt plaats voor één wagen. Van hieruit kan je de bovenliggende ... zolderkamer betreden (deze ruimte kan makkelijk ingericht worden tot een extra slaapkamer).
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 2 slaapkamers van 10 m² en 15 m². De zolderverdieping is reeds deels afgewerkt met een mooie, derde slaapkamer van meer dan 12 m². Op deze verdieping kunnen er meerdere kamers worden ingericht. In de gewelfde mergelkelder is er een waterverzachter geïnstalleerd.
Mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf (verlaagd registratierecht van 5% ipv 10 %).
Op zoek naar een ruime, betaalbare woning in een kindvriendelijke buurt? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg