Semi-bungalow op royaal perceel van 1779 m²

Verkocht Riemst Burchtstraat 2
Deze goed onderhouden split-levelwoning is gelegen in het gezellige Zussen (Z.-Z.-B.) een deelgemeente van Riemst en biedt maar liefst 172 m² woonoppervlakte!

De oprit van de autosnelweg, een supermarkt en buurtwinkels, alsook Tongeren en Maastricht zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Het is gelegen op maar liefst 1779 m² en heeft een leuke tuin en een ruime, achterliggende weide met tuinhuis en stalling. Ideaal voor dierenliefhebbers of mensen die houden van een groene omgeving!

Deze deels te renoveren splitlevel-woning beschikt over 3 aangename slaapkamers en is volledig onderkelderd met een inpandige garage voorzien van een automatische sectionaalpoort.

De indeling is als volgt:

De royale inkomhal geeft uit op de slaapvleugel en de woonvertrekken. De woonkamer in L-vorm met open haard biedt via de grote raampartijen een mooi uitzicht op de akkers.

De keuken is centraal gelegen tussen de woonkamer en de eetkamer met aansluitend een gezellige zithoek. Vanuit de eetkamer heb je een open zicht op de tuin en ... achterliggende natuur.

Vanuit de hal geeft een korte trap toegang tot de slaapvleugel die leidt naar 3 slaapkamers en een badkamer. Deze is betegeld en voorzien van een lavabomeubel, ligbad en toilet.

De woonst is volledig onderkelderd en ingericht met een praktische bergruimte; een douche en een inpandige garage. De centrale verwarming is voorzien op stookolie (recente cv-ketel van 2012).

Ben jij op zoek naar een warme thuis waar rust, ruimte en comfort centraal staan? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje bij deze charmante woning!
Lees meer Verberg