Sfeervolle woning met extra woonentiteit

Verkocht Riemst Toekomststraat 9
Vlieg met ons mee via: https://youtu.be/IU12B_ONCeE


Deze sfeervolle, vrijstaande woning met speelse architectuur is landelijk gelegen op een ruim en zongericht perceel van 947 m².

Het ligt op een rustige locatie maar toch met winkels, scholen en kinderopvang in de nabijheid. Eveneens Maastricht, Tongeren, Bilzen én de autosnelwegen zijn van hieruit zeer vlot bereikbaar.

Deze instapklare woning heeft als grote troef het afzonderlijke, volledig ingerichte tuingebouw van 70 m².
De woonst zelf beschikt over 175 m² woonoppervlakte en heeft 2 badkamers en 4 slaapkamers. Extra slaapkamers creëren is hier heel makkelijk.

Bij het ontwerp van deze woonst stond de zon centraal. De indeling van de vertrekken is volledig gericht naar de achtertuin en omliggende akkers. Vanuit praktisch elke ruimte is er rechtstreeks contact met de groene omgeving.

De indeling is als volgt:

De royale inkomhal met eiken trappartij en afzonderlijk gastentoilet leidt naar de woonruimtes. Hier staat de gezellige open haard centraal.

De woonkamer ... van 44 m² is ingedeeld in een zithoek, eetkamer en een knusse leeshoek, voorzien van een stijlvolle eiken parketvloer. De semi-open keuken heeft degelijke, ingebouwde keukenapparatuur (gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en dubbele spoelbak) met composiet werkblad.

Via de grote raampartijen heb je een open zicht op de fraai aangelegde tuin met terras en gezellige zithoekjes.
Verder is er op de benedenverdieping een ruime slaapkamer van 17 m², een praktische bergruimte en een gerenoveerde badkamer (met ligbad, badkamermeubel en extra kastruimte).

De 1ste etage is ingedeeld als volgt:
De nachthal met open vide en ruime overloop leent zich perfect voor een bureel, een speelruimte of chill-plekje.
Op de 2de badkamer is er een ligbad, nachttoilet en lavabo.
Verder is er een slaapkamer van 16 m² en een vierde, riante slaapkamer van maar liefst 26 m². Deze kan zeer eenvoudig omgevormd worden naar 2 afzonderlijke slaapkamers.

Via een valluik in de 4de kamer kun je de zolderruimte bereiken.

De kelderverdieping is volledig betegeld. Hier bevinden zich verschillende kelderbergings, een atelier en een technische ruimte met de cv-installatie op stookolie.

Het afzonderlijke tuingebouw met grote glaspartijen bevindt zich in de achtertuin, omgeven door groen.
Het is volledig ingericht als afzonderlijke woonruimte. Er is een praktische keuken met een vaatwasser, een fornuis, een koelkast en een heteluchtoven. Naastgelegen is er een betegelde badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet.
De leefruimte van 24 m² geniet van veel lichtinval door de royale glaspartijen aan beide zijden.
Deze ruimtes worden verwarmd met een pelletkachel.
De centrale trap leidt ons naar de bovenverdieping opgetrokken in loftstijl. Vanuit praktisch alle vertrekken geniet je hier van een prachtig vergezicht over het glooiende landschap.

Dit pand is ideaal geschikt als:
-praktijkruimte voor vrije beroepers (vb kapper, kine,...)
-B&B / vakantiewoning,
-kangoeroe- of zorgwoning,
-atelier en workshops,
-grote gezinnen…

Interesse voor deze charmante woning met talloze mogelijkheden? Bel dan vandaag nog 0(032)479/ 815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg