Energiezuinige gezinswoning op toplocatie

Verkocht Riemst De Kommik 18
Check: https://youtu.be/jhUyWVDVG_M

Deze energiezuinige gezinswoning van 2017 ligt op een ZO-gericht perceel van 330 m². Deze woonst maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling in Vroenhoven (Riemst).
Deze half-vrijstaande woning ligt op een absolute toplocatie: via de “Brug van Vroenhoven” ben je zo in het bruisende Maastricht. Van hieruit heb je een schitterend panorama over het Albertkanaal en de Haspengouwse heuvels. Een uitgelezen plek voor boeiende wandelingen en fietstochten. Bij de omliggende horecazaken kun je extra genieten van deze bijzondere omgeving.
Eveneens heb je van hieruit een vlotte verbinding naar Tongeren, Bilzen en de E 313 en E 314. Ook de school, de bakker en de buurtwinkel bevindt zich op wandelafstand.
Er zijn 3 slaapkamers, een inpandige garage en een omheinde tuin.

De indeling is als volgt:
In de inkomhal met trap en gastentoilet is er een vestiairehoek.
Een glazen wand scheidt de inkom van de leefruimte en zorgt voor een ruimtelijk effect.
De leefruimte in L-vorm heeft een oppervlakte ... van 36 m². Deze is ingedeeld in een knusse zithoek, een eetkamer en een open keuken.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur (combi-oven, vaatwasser en fornuis op inductie), een dubbele spoelbak en een knusse ontbijthoek.

Via het brede raampartij heb je een fijne verbinding met de tuin en zorgt voor een natuurlijke lichtinval.

Naastgelegen is er in de ruime berging aansluiting voor zowel wasmachine als droogkast.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De oppervlakte van de slaapkamers is tussen 13 m² en 10 m².

In de badkamer is er een badkamermeubel, een ligbad met douche en een nachttoilet.


De ruime, omheinde tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en bereikbaar via een zijpoort. Handig voor containers en de (brom-)fiets!


Extra troeven:

- Topligging langs het water dichtbij Maastricht

- Energiezuinig met ventilatiesysteem C+ : energiepeil van slechts 46!

- Veel fiets- en wandelroutes in de nabije buurt



Op zoek naar een betaalbare, energiezuinige én instapklare woning op een toplocatie? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg