Charmante, ruime gezinswoning

Verkocht Riemst Bolderstraat 40
Deze charmante gezinswoning ligt op een zongericht perceel van 409 m² in Bolder, een rustige deelgemeente van Riemst. Van hieruit heb je een vlotte verbinding met Maastricht, Tongeren en Bilzen. Eveneens een supermarkt, een kleuter- en basisschool en de Waalse grens liggen vlakbij.
Deze halfvrijstaande woning is grotendeels gerenoveerd in 2012. Onder andere de ramen, de keuken, gevelbekleding en de vloeren werden vernieuwd. Verder beschikt het huis over een carport, een veranda, 2 ruime slaapkamers een ruime zolderverdieping.
De 172 m² woonoppervlakte is ingedeeld als volgt:
De entrée met trappenhal leidt naar de keuken en de woonkamer. De leefkeuken beschikt over alle inbouwapparatuur (koelkast, heteluchtoven, vaatwasser, dubbele spoelbak en een fornuis).
De naastgelegen woonkamer heeft een oppervlakte van 32 m² en is ingedeeld in een knusse woonkamer en zithoek.
Aansluitend kom je terecht in de veranda van 12 m². Van hieruit heb je een aangename tuinverbinding.
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 2 ruime ... slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers met charmante houten plankenvloeren en sierschouwen hebben elke een oppervlakte van 16 m². De badkamer is uitgerust met een badkamermeubel, een douchecabine, een ligbad en nachttoilet.
Een vaste, houten trap leidt ons naar de zolderverdieping van 33 m². Deze is ingedeeld in 2 extra ruimtes met ontbloot dakgebinte en authentieke mergelmuren. Perfecte ruimtes voor een extra slaap- of hobbykamer!

De zongerichte, gezellige tuin is romantisch ingericht met een vijverpartij, hoge beplanting, een tuinpaadje en verschillende terrassen. In de achterbouw zijn er meerdere ruimtes en een toilet ingericht. Deze ingerichte ruimtes zijn bereikbaar via de carport en bijgevolg ook ideaal voor een zelfstandig (bij-)beroep.

Op kelderniveau zijn er verschillende bergruimtes voorzien.

Extra troeven van deze charmante woning:
- rustig en landelijk gelegen
- achtertuin met 100 % privacy
- grotendeels gerenoveerd
- aangename veranda met fijne tuinverbinding
- handige carport
- ramen in dubbel glas met rolluiken en vliegenhorren

Op zoek naar een ruime, betaalbare gezinswoning? Bel dan vandaag nog naar (0032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg