Ruime, betaalbare gezinswoning

Verkocht Riemst Tongersesteenweg 151
Deze goed onderhouden woning met 4 slaapkamers is centraal gelegen in Riemst. Op enkele minuten rijden bevind je je op de E313 en E314. Ook Bilzen, Tongeren en Maastricht zijn van hieruit vlot bereikbaar. Bovendien liggen er verschillende supermarkten in de nabije omgeving.

Via de royale inkomhal kom je uit in de leefruimte van 33 m². Deze is opgedeeld in een zit- en eethoek met centraal een sierhaard. Naastgelegen is er een lichtrijke en gezellige veranda: van hieruit kijk je uit op de zongerichte achtertuin. Je kan de tuin bereiken via het balkonterras en de kelder.

De gezellige zitruimte geeft uit op een afzonderlijke keuken. Deze is uitgerust met een gasvuur, koelkast en spoelbak. Ook van hieruit heb je een open zicht op de tuin.

Verder bevindt zich op de benedenverdieping een badkamer met bad, lavabo en apart toilet en een praktische garage. Bovendien is er ook nog een afzonderlijke garage in de tuin.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op maar liefst 3 ruime slaapkamers van 18 m² en een slaapkamer van 7 m². ... Via een vaste trap bereik je een ruime, nog niet ingerichte zolderverdieping. Deze etage biedt nog veel potentieel voor uitbreiding!

De kelderetage is ingericht als extra leefruimte met kitchenette, wasruimte en atelier.

Extra troeven:

- Betaalbaar wonen op een centrale locatie
- Ruim interieur van 200 m²
- In te richten naar eigen smaak & budget
- Zuidgerichte tuin

Op zoek naar ruime en betaalbare woning op een leuke locatie? Stuur dan een mailtje naar info@immofair.be of bel 089 390 990 voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg