Stijlvol gerenoveerde karakterwoning met authentieke elementen 

Verkocht Riemst Heukelommerweg 12
Deze woning bevindt zich in Riemst, op een rustig gelegen perceel van 809 m² omgeven door velden. Van hieruit ben je binnen een kwartier in het bruisende centrum van Maastricht, maar ook de oprit van de E313, het openbaar vervoer, scholen en supermarkten zijn vlot bereikbaar.

Naast deze woning wordt er een bouwgrond van 751 m² te koop aangeboden, geschikt voor open bebouwing. Het achtergelegen perceel van 734 m² kan eveneens optioneel worden aangekocht. Ideaal voor paardenliefhebbers!

Deze woonst in open bebouwing heeft circa 130 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

In de statige inkomhal met inbouwkast vind je nog enkele originele elementen terug, waaronder de originele vloertegeltjes en een voordeur met glas in lood.

De hal geeft uit op een charmante leefruimte met hoge plafonds van circa 35 m². Ook hier werd er stijlvol gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen zoals de vloertegels, de dubbele tussendeur en de schouwmantels. Aansluitend is er een compacte, vernieuwde keuken voorzien van een keramische ... kookplaat, een dampkap en een spoelbak.

Via de eikenhouten trap bereik je de eerste etage met originele houten plankenvloer. De nachthal geeft uit op drie ruime slaapkamers van 15, 14 en 9 m² en een badkamer. In de compleet vernieuwde badkamer is er een toilet, een dubbele lavabo, een bad-douchecombinatie en extra kastruimte voorzien.

De geïsoleerde zolderverdieping van circa 50 m² is bereikbaar via een vaste trap en kan ingericht worden als extra woonruimte.

Het perceel van 809 m² leent zich perfect voor de inrichting van een gezellige, ruime tuin met panoramisch vergezicht!

Extra troeven:

- Hoge plafonds & authentieke elementen
- Rustige ligging midden in het groen
- Drie slaapkamers & ruime zolderverdieping
- Mogelijkheid tot aankoop naastgelegen bouwgrond (roze op plan)
- Mogelijkheid tot aankoop achtergelegen grond (groen op plan)

Op zoek naar over een charmante, betaalbare woning met karakter? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg